Hírösszefoglalónkban még: Orosz Barbara távházasságáról vallott, Köllő Babett elköltözne Magyarországról lánya miatt.

Tóth Gabi

Az énekesnőnek tavaly nagyon nehéz éve volt, hiszen a fél ország arról beszélt a nyár végén, hogy Krausz Gáborral a válás mellett döntöttek, azonban most kiderült, hogy más problémákkal is meg kellett küzdenie. Kiderült tavaly január óta rendszeresen voltak pánikrohamai, azonban mostanra sikerült megszabadulnia több olyan egészségügyi problémától, amik korábban megnehezítették életét.

„Erről szívesen beszélek, mert sokan járnak hasonló cipőben. Előfordult, hogy egy héten többször is orvoshoz kellett fordulnom a tipikus tünetekkel, mint például a megemelkedett pulzus, azaz a szapora szívverés. Ám nyár eleje óta egyetlen alkalommal sem pánikoltam” - vallotta be a hot! magazinnak Tóth Gabi, aki boldog, hogy olyan társ mellett hajthatja álomra a fejét, aki a jóban és a rosszban is támogatja őt.

Az énekesnő elmondása szerint új párja, Papp Máté Bence mellett lelkileg és egészségügyileg is jobban érzi magát.

Máté mellett teljesen elmúlnak a pánikrohamaim

– fogalmazott Tóth Gabi, aki az interjú során megemlékezett egy régebbi síbalesetéről is.

„Tizenkét évvel ezelőtt nagyon komoly balesetet szenvedtem. Pályabejáráson csúsztunk éppen, amikor összeütköztem egy zászlóval babráló munkással, akinek nem kellett volna ott lennie. Nem csatolt le a lécem, és megállíthatatlanul csúsztam tovább, sok sérülést szerezve. Kórházba is kerültem akkor.

Nem túlzás azt állítani, hogy halálfélelmem volt

– nyilatkozta az énekesnő.

Orosz Barbara

A TV2 Mokka műsorvezetője tavaly háromszor is kimondta a boldogító igent francia párjának és rátalált második otthonára is, azonban továbbra is távházasságban élnek párjával.

A harmadik esküvőnk után a férjem a világ egy távoli pontján megkezdte hároméves kiküldetését.

Ez még ugye, két és fél évig tart, ezután pedig Magyarországon élünk majd ketten együtt. Itt lesz a bázis, innen megyünk majd ide-oda” – mondta el a hot! magazinnak Orosz Barbara.

A műsorvezető kifejtette, hogy férjével nyár óta maximum kéthavonta összehozzák a találkozást, és ilyenkor úgy szervezik az életüket, hogy minél több időt tölthessenek együtt, tehát ezek nagyon intenzív időszakok.

Nem panaszkodom, mert ezt vállaltuk, de persze, nagyon hiányzik, és iszonyatosan várom már, hogy együtt éljünk

– vallotta be Orosz Barbara.

Köllő Babett

Köllő Babett és lánya, Milla között nagyon szoros kötelék alakult ki. A 13 éves lány ennek ellenére nem szeretne anyja nyomdokaiba lépni, nem vágyik a szereplésre, inkább egy visszahúzódó személyiség és külföldön szeretne tanulni, elsődleges célpontja egy amerikai iskola, mivel nagybátyja és nagymamája már évek óta kint élnek Los Angelesben.

Nem tudom elképzelni, hogy külön földrészen éljek a gyerekemtől.

Ha úgy dönt, hogy Amerikában él, nem tartom valószínűnek, hogy én itt maradnék” – fogalmazott a Mokka műsorában Köllő Babett, aki elmondta, hogy lányával minden este leülnek és átbeszélik mi történt aznap.

„Szerintem a legfontosabb szülőként, hogy rengeteget beszélgessünk a gyerekkel, mert akkor alakul ki jó viszony” – fejtette ki Köllő Babett.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Kaszás Tamás/Index)