Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolatáról már rengeteg cikk született, ám eddig még egyszer sem álltak együtt kamerák elé úgy, hogy mélyrehatóan nyilatkoztak volna a köztük kialakult kötelékről, valamint a táncos Hannarózához fűződő viszonyáról. Most kivételt tettek, és az énekesnő nővérével, Tóth Verával együtt eddig nem ismert részleteket is megosztottak az elmúlt időszakról.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence

Tóth Gabi nehéz időszakon van túl. Maga mögött tudhat egy kissé viharos válást, ami a kétes sajtóvisszhangok miatt a vártnál is kellemetlenebbül alakult az énekesnő és volt férje, Krausz Gábor számára. Sokáig úgy lehetett tudni, hogy a házasságuk Tóth félrelépése miatt ért véget, ám ezt az énekesnő máig cáfolja. Új kapcsolata a Fricska Táncegyüttes tagjával mindenesetre elég hamar napvilágra került, így rengeteg támadás érte a szerelmeseket. Végül akkor csillapodtak le igazán a kedélyek, amikor Krausz Gábor is románcra lelt a Dancing with the Stars című műsorban vele színre lépő táncművésszel, Mikes Annával.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence sokáig nem nyilatkozott hivatalos formában egyetlen médiumnak sem, ám nemrég kivételt tettek: az énekesnő testvérével, Tóth Verával együtt álltak kamerák elé a Megasztár 1 győztesének palkonyai otthonánál, ahol együtt ünnepelték a fiatalabbik énekesnő 36. születésnapját.

A különleges napot zenével és rengeteg finom étellel pecsételte meg a család, a két nővér együtt is lépett színpadra. Tóth Vera a TV2 kameráinak bevallotta: villámhárítóként viselkedett Krausz Gábor és az énekesnő között. Ha ő nem lett volna, minden másképp alakulhatott volna.

Sokkal mérgesebb lenne a kapcsolatuk. Mindkettőjük életében jól jöttek a műsorok, a Dancing és a Sztárban Sztár

– magyarázta Tóth Vera, akik végig kitartott húga mellett az elmúlt időszakban, amelyet Papp Máté Bence környezete is megsínylett. Bár a szerelmesek számítottak rá, hogy felkavarják az állóvizet, de ekkora gyűlölethullámra nem számítottak.

Máté kitartott mellettem, nagyon szereti Hannit, nagyon összekovácsolt minket

– árulta el az elmúlt hónapokról Tóth Gabi, akinek a kislánya igazán közel került a táncoshoz. Papp szerint mostanra felnőtt a feladathoz, hogy része legyen Hannaróza életének. „Örültem ennek a kapcsolódásnak” – mesélte Papp Máté Bence. A pár szerint bár nincsenek régóta együtt, máris rengeteget fejlődtek egymás mellett. Az énekesnő Papp édesanyjával is jó kapcsolatot ápol, a szerelmesek pedig komolyan tervezik a közös jövőt, szakmailag és a magánéletben egyaránt.

Endrei Judit

Endrei Judit igazi kalandornak vallja magát, a Mokkában a legutóbbi és a közelgő úti céljairól is mesélt a nézőknek. Mint kiderült, rengeteg országban járt már, a következő célpontja pedig Azerbajdzsán, Grúzia és Örményország lesz az őszi időszakban. Korábban már járt ezen a vidéken, amelynek a történelme, a gasztronómiája és az emberek is teljesen elvarázsolták őt, ezért szeretne az idei évben visszatérni. Ezúttal a barátai is vele tartanak, az azonban már nem biztos, hogy az út során mindent bevállalnak, amit az egykori műsorvezető. Endrei Judit ugyanis nem ismer határokat, ha gasztronómiáról van szó: egy alkalommal már kígyóhúst is evett. A külföldi élmények mellett az itthoni utazást sem veti meg Endrei, tavasszal például Szabadkára látogat.

Ezek az emberek emlékeznek rám

– mondta meghatottan.

Singh Viki

Mint arról korábban beszámoltunk, Singh Viki hasplasztikán esett át. A műtétjét követően ő maga számolt be az állapotáról az Instagramon, mostanra pedig felépült annyira, hogy kamerák elé álljon. A Mokkában elmondta, hogy már 18 éves kora óta zavarta az alkata, később pedig még akkor is ezen évődött, amikor 50 kilóra fogyott.

Valószínűleg genetika, húsz év önsanyargatás után eljutottam odáig, hogy ettől szabaduljunk meg

– fogalmazott az énekesnő, aki korábban súlyos testképzavarral, anorexiával küzdött. Miután ezt sikerült leküzdenie, a hasával továbbra sem volt elégedett, ezért döntött végül a plasztikai beavatkozás mellett.

(Borítókép: Papp Máté Bence és Tóth Gabi. Fotó: TV2)