Hírösszefoglalónkban még: Stana Alexandra elárulta mi van valójában közte és Marics Peti között, Zámbó Krisztián készen áll a családalapításra.

Varga Viktor

Alig egy hónapja még bokáig érő vízben taposva jelentkezett be otthonából Varga Viktor, miután a Duna áradása elöntötte házát. A felújítások már megkezdődtek, azonban most megtorpant a munka.

Egy nagy romhalmaz

– jellemezte felújításra váró házát az énekes, aki egyelőre segítségre vár, de így is mindennap kilátogat otthonába.

„A jurtánál nem sok van hátra, de várnom kell, csak február elején cserélik ki a víz miatt elrohadt elemeket. A házépítés február végén folytatódik. Három háznyi cucc van felhordva, a szekrényeket sem lehet kinyitni, így két ruhát váltogatok. Van egy fellépő ruhám, ebben emberek közé megyek, illetve egy munkásruhám. Nem igazán komfortos, de rájöttem, hogy kevéssel is be lehet érni. Sokat tanulok ebből a helyzetből” – magyarázta Varga Viktor a Blikknek.

Az énekes számított arra, hogy a telkét egyszer el fogja önteni a víz, de így is váratlanul érte az áradás, mert azt hitte még lesz ideje felkészülni.

„Úgy terveztük a házat, hogy ennek tudatában voltam, csak nem gondoltam, hogy ilyen hamar jön az áradás.

Tíz éve nem volt árvíz, azt hittem, van még egy-két évem, de a természet közbeszólt.

Tavasszal valószínűleg ugyanez lesz, így fel kell pörgetnem az építkezést. Emiatt pedig előre kellett hozni sok kiadást” – összegezte a zenész, aki elmondta, hogy annyiból szerencsés helyzetben van, hogy támaszkodhat barátaira, amire szüksége is van, ugyanis nem csak fizikai, hanem anyagi segítségre is szorul a kialakult helyzet miatt.

„Alapvetően is be kellett volna fektetni. Nem is foglalkoztam ezzel, úgy voltam vele, hogy megoldom. Most, hogy már fizetgetnem kell, megérint, több millió forintról van szó.

Kölcsön kell kérnem, mert ilyenkor nincsenek koncertek, márpedig nekem az a bevételi forrásom.

Volt már ilyen az életemben, a telket is úgy vettem, hogy egy barátom adott rá kölcsön, és fél év alatt fizettem vissza, vagy még annyi sem kellett. Szerencsém, hogy önzetlen a környezetem” – fogalmazott Varga Viktor, aki nem rég egy interjúban bevallotta, hogy élt már együtt egyszerre több nővel, de nem lett jó vége a történetnek.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsanna már több mint 12 éve vannak együtt és bár többször is szakítottak, a békülések után az énekes mindig újra megkérte kedvese kezét. Tavaly azonban három eljegyzés után eldöntötték, hogy hivatalosan is összekötik az életüket, és úgy tűnik, komolyan elkezdték tervezni a közös jövőjüket.

Zámbó Krisztián most a Story magazinnak elárulta, hogy érzi, hogy ketyeg a biológiai órája, és nem túl sok ideje maradt, ezért ő már készen állna az apaságra.

Hamarosan negyvennégy éves leszek. Nem tudnék és nem is szeretnék már belekezdeni egy új kapcsolatba.

Az én környezetemben ugyanis szinte mindenki nagyon fiatalon vált szülővé, nekem azonban eddig nem adatott meg ez a csoda. Reméljük, hogy a közeljövőben már én is megtapasztalhatom az apai örömöket, de nyilván semmit nem szeretnék Zsuzsira erőltetni” – mondta az énekes.

Még idén jó lenne megállapodni és gyereket vállalni. Rajtam nem múlik! Gyakorlatilag már tizenhárom éve készen állok a családalapításra

– tette hozzá Zámbó Krisztián, akivel ellentétben menyasszonyát csupán az utóbbi időben kezdte el foglalkoztatni az anyaság gondolata.

„Meg kellett érnem Krisztiánhoz, fel kellett nőnöm a feladathoz. Eddig még én magam is gyereknek éreztem magam, de az utóbbi egy évben egyre inkább foglalkoztat a szülővé válás. Persze előtte még jó lenne összeházasodni és saját lakásba költözni. Szeretnénk biztos anyagi és érzelmi hátteret biztosítani a leendő gyerekünknek” – magyarázta Takács Zsuzsi.

Stana Alexandra

A Dancing with the Stars című műsor táncosáról, Stana Alexandráról több pletyka is kering az interneten, miszerint mélyebb kapcsolatok fűzik korábbi táncpartneréhez, Marics Petihez. A táncosnő, most a Story magazinnak adott interjút, amiben letisztázta a helyzetet.

Petivel egy nagyon szoros barátság szövődött közöttünk.

Örökre összekötnek a közös élmények, az, ahogy együtt sírtunk, együtt nevettünk, nagyon erős köteléket teremtett” – fogalmazott.

A táncosnő azt is elmondta, hogy az idei évben a karrierjére szeretne fókuszálni, és nagy vágya az is, hogy a műsorvezetésbe is belekóstolhasson. Bár nem áll tőle távol, hogy egyszer anyuka legyen, de jelen pillanatban nem erre fókuszál.

„Sok idő kell, hogy valakiben igazán megbízzak, esélyt adjak. Idén messziről kerülöm a párkapcsolati témát, egyáltalán nem vagyok nyitott. Minden jel arra mutat, hogy most a munka az én utam” – tette hozzá.

(Borítókép: Varga Viktor. Fotó: YouTube)