Pénteki hírösszefoglalónkban még: Jákob Zoltán privát szigetet akar vásárolni magának, Bebe a családalapításon gondolkozik.

Kabát Péter

Az Újpest egykori focistájának december elején sérült meg a lába, amit január 3-án műtöttek meg. Kabát Péter mindennapjainak nagy részét azóta a rehabilitáció teszi ki, de eddig nem sokat árult el állapotáról.

Szép lassan javulok.

Heti kétszer járok gyógytornára, de én mindennap elvégzem a gyakorlatokat. Érzem, hogy sokat javult egy hét alatt is, már nem kell annyit várni pihentetés után, hogy ne fájjon a térdem” – árulta el a Blikknek a műsorvezető, aki kifejtette, hogy izmai erősítése mellett a szervezetére is figyel, hogy gyorsítsa a gyógyulást, mert van, ami motiválja.

„Február végén szeretnék elmenni síelni, de lehet, hogy kihagyom. Stabilan síelek, de nem tudhatom, mikor jönnek nekem, és azért az esés esélye is benne van.

Aztán lehet, hogy elmegyek, és legfeljebb szánkózom

– fogalmazott Kabát Péter.

Jákob Zoltán

Az egyik leggazdagabb magyar nagyon szeret a Maldív-szigetekre járni és sok örök életre szóló élményt szerzett már családjával az üdülőhelyen. Nem számít hányszor járt már a milliárdos a szigeteken, mindig úgy érzi, hogy bármikor visszamenne.

„Imádom a Maldív-szigeteket. Annyira nyugodt ott minden, a legszebbek a színek és ráadásul mindig nyár van. Nagyon vártam már, hogy kipróbáljam a helyi éttermeket is. Jártunk egy víz alatti, és egy, a fák lombkoronájában felépített étteremben is. Mindkettő nagyon izgalmas volt. Amikor a fák tetején voltunk, tisztára úgy éreztem magam, mintha én lennék Tarzan” – ecsetelte élményeit Jákob Zoltán.

A milliárdosnak már megfordult a fejében az is, hogy vesz magának egy privát szigetet a térségben, sőt, amikor hidroplánnal repült a térség fölött, már ki is nézett magának egy-két olyan földdarabot, ami ígéretesnek bizonyult.

Gondolkodtam már rajta, hogy veszek magamnak itt egy szigetet.

A Maldív-szigetek ugyanis rengeteg kis szigetből áll, és vannak olyan kis helyek, amelyeknek még nincs tulajdonosa. Azok a helyek tetszenek a legjobban, ahol van egy kis zöld terület és egy kis világoskék rész, ahol sekély a víz, és ezt fel lehetne töltetni homokkal. Így még nagyobb lenne a sziget nagysága” – áradozott az nlc.hu-nak.

Bebe

Abebe Dániel, vagyis Bebe úgy érzi egyre kevésbé az a „pörgős pali”, aki egykoron volt és jobban értékeli a nyugodt perceket. A 47 éves előadó bár már túl van egy váláson, nem adta fel a reményt, hogy új párt találjon, akivel közös gyerekeik lehetnek, ugyanis a családalapítás mindig is az álmai közé tartozott. 

„Már abban a korban vagyok, hogy jó lenne család, de a vektorok nem abba az irányba mutatnak. Én nagyon szeretnék családot, gyerekeket.

Én nagyon jól kijövök a kicsikkel. Nagy gyerek lévén még jobban is, mint a felnőttekkel

– fogalmazott az előadó, akinek ha nem is volt szerencséje a szerelemben, de a karrierben legalább sikereket ért el, ugyanis a nehéz pandémia időszaka után most a Melody Maker nevű formációval zenél.

(Borítókép: Kabát Péter. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)