Húsz évvel ezelőtt bálványozták a nők, és bár 41 évesen ma is sármos úri embernek számít, Torres Dani rengeteget változott 22 éves kora óta, amikor először feltűnt a Megasztár második szériájának színpadán. Az énekesről az utóbbi időben csak elvétve lehetett hallani, ám nemrég epizódszerepet kapott az RTL egyik sorozatában.

Torres Dani nevét 2004-ben ismerte meg az ország, amikor 22 évesen színpadra lépett a Megasztár című énekes tehetségkutató műsor második évadában. A nők odáig voltak a félig magyar, félig ecuadori énekes palántáért, még Soma Mamagésa is olyan megjegyzést tett egy alkalommal, ami egy életre beleégett az emberek agyába.

Benedvesedett a bugyim

– jegyezte meg Torres Dani egy fellépését követően az akkori zsűritag, akinek különleges élményében feltehetően jó néhány hölgy osztozott. Azóta 20 év telt el és az énekes is rengeteget változott, habár a nagy nyilvánosság ezt nem követte nyomon tekintve, hogy bár máig aktív zenei munkát folytat, a reflektorfénytől távolabb éli az életét. Mi legutóbb akkor írtunk róla, amikor egy dühöngő őrültet alakított egy kisfilmben.

Torres Dani nemrég ismét színészként lépett kamerák elé, ugyanis egy kisebb epizódszerepet kapott az RTL A mi kis falunk című sorozatában. A szóban forgó epizódban egy túlélőshow sztárját alakítja, aki csúnyán pórul jár a vadonban.

A szerepem szerint anafilaxiás sokkot fogok kapni, amikor az allergia kiüt az ember arcán

– ecsetelte a Fókusz című műsorban az énekes, aki az elmaszkírozott arcát is megmutatta a kameráknak. Mint látszik, a sminkesek remek munkát végeztek, ugyanis Torres Dani szinte felismerhetetlen a felvételen.

(Borítókép: Torres Dani. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)