Hírösszefoglalónkban még: szívbetegséggel küzd Tóth Gabi egykori szerelme, Kasza Tibi csak egy feltétellel volt hajlandó elvállalni ú műsora vezetését.

Falusi Mariann

Korábban mi is beszámoltunk Lang Györgyi tavalyi haláláról. A Nők Lapjának adott interjúban nemrég a Pa-Dö-Dö együttes másik megkerülhetetlen tagja, egyben Lang legjobb barátja, Falusi Mariann elárulta, hogy mindvégig jelen volt barátnője halálos ágyánál. 

„Büszke vagyok rá, hogy végig otthon volt. Természetesen zajlott az egész, görcsök nélkül, úgy, ahogy éltünk. Két barátunk éppen a ház előtt kertészkedett, mi, többiek pedig a lakásban nyüzsögtünk… Eddig nem beszéltem erről a sajtóban, mert magánügy. Györgyi biztos most is röhög rajtam a túlvilágon, hogy egyáltalán minek” – részletezte az énekesnő.

Trap kapitány

A 2023-as év elején derült ki, hogy Trap kapitány utolsó műsora volt a Sztárban Sztár, ugyanis az egészsége miatt nem vállal a jövőben hasonló szerepléseket. Az orvosok az énekes szíve miatt azt tanácsolták neki, hogy hagyjon fel a zenéléssel, illetve a stresszt is csökkentse az életében. A Szerencsekerék tegnapi adásában Kasza Tibi kérdésére elárulta, hogy van most és mivel foglalkozik.

„Szoktam dalokat írni másoknak vagy hangszerelni, szöveget írni. A szakmám szerint reklámgrafikus vagyok. Valójában tiszta kocka vagyok, szörnyű... Ahogy a ruháimat meg az egész életemet rendezem, be van időzítve. Nagyon sokat beatboxoltam a saját zenekaromban és másoknál is, s annyira jól ment ez a dolog, hogy évi 200 koncert volt átlagban az elmúlt nyolc évben. Aztán elkezdtem észrevenni a furcsa tüneteket magamon, majd január 21-én volt egy koncert, ahol intettem a srácoknak... Aztán elmentem orvoshoz, azt hittük, rekeszizomproblémák, a gége túlerőltetése, de akkor kiderült, hogy a szívet erőlteti meg a legjobban. Visszább vettem, sokkal sokkal visszább” – mesélte Tóth Gabi egykori szerelme, akit az X-Faktorban ismert meg. 

Kasza Tibi

20 év után tér vissza a képernyőre a Kísértés című reality. Ezúttal a TV2 műsorán lesz látható a valóságshow, amely korábban az RTL-en futott Sebestyén Balázs vezetésével. A Best magazin nemrég egy bennfentestől megtudta, hogy az új műsorvezető, Kasza Tibi csak úgy vállalta el a műsort, ha a családja is vele tarthat Ázsiába.

„Tibinek egy kikötése volt, ha elvállalja a műsort: hogy a felesége és a gyerekei is vele tarthassanak. A TV2-nek pedig nem volt kifogása ez ellen” – írta meg a lap az informátor szavait.

(Borítókép: Falusi Mariann beszédet mond Lang Györgyi temetésén. Fotó: Papajcsik Péter/Index)