Hírösszefoglalónkban még: Vágó Judit megemlékezett egykori férjéről, Vágó Istvánról, aki februárban lenne 75 éves, Shane Tusup babonából nem merte még berendezni hamarosan születő gyermeke szobáját.

Vidnyánszky Attila

Alig három hónappal ezelőtt történt súlyos baleset a a Vidnyánszky Attila által irányított Nemzeti Színházban. Most azonban maga a színházigazgató is balesetet szenvedett, méghozzá a Petőfi Zenei Díjátadó színpadán esett el, amikor az életműdíjat kapott Hobo méltatása után lesétált a színpadról.

Odament az ünnepelt Hobóhoz, hogy átölelje, ekkor történt a baleset, de ezt már nem lehetett látni a Dunán három nappal később képernyőre került felvételen

– mesélte el a Blikk névtelenséget kérő forrása, aki szerint a direktor balesete ráadásul egészen súlyos volt, ugyanis a kórházba kellett őt szállítani.

Valós a hír, el is vitték őt a mentők.

Konkrétan az esést nem láttam, mert épp akkor nem voltam bent. Hála Istennek, a saját lábán – bár segítséggel – hagyta el a színpadot. Kapott egy bokarögzítő sínt, majd a mentősök kórházba vitték – mondta el Takács Tamás, aki ott volt a díjátadón.

A lap információi szerint a színigazgató lába olyan súlyosan megsérült, hogy műteni kellett, a gyógyulása sok időt vesz majd igénybe: több mint egy hónapig még járógipszet sem kap.

Vágó Judit

Még egy éve sincs, hogy elhunyt Vágó István. A legendás televíziós februárban lenne 75 éves. Azon a tragikus áprilisi napon, amikor a műsorvezető hirtelen, minden előzmény nélkül összeesett otthonában mellette volt felesége, Vágó Judit is, aki azonnal értesítette a mentőket, de már ők sem tudták megmenteni férje életét.

Vágó Judit ritkán szerepel, most kivételt tett férje születésnapja alkalmából elárulta, szeretett férje irodáját emlékszobának rendezte be, mivel a ház rendezgetésével és csinosítgatásával próbálja feldolgozni a szörnyű történéseket. Úgy gondolja, hogy házasságuk titka az volt, hogy elfogadták egymást olyannak, amilyenek és sosem akarták egymást megváltoztatni.

Tudtam, milyen erős egyéniség. Ráadásul maximalista. Még mindig nem tudok róla múlt időben beszélni..

– nyilatkozta a Best Magazinnak.

„Soha nem gondoltam volna, hogy a barátok ennyire szeretnek minket, engem. Miután Isti elment, még inkább itt vannak velem, mellettem, óvnak, féltenek, vigyáznak rám, nem hagynak magamra. Az ünnepek István nélkül nehezek. Év végén úgy gondoltam, nem utazom a megszokott csapattal sehova, ne feszengjenek miattam a többiek. De nem hagyták, hogy így legyen, jöttek értem, vittek. Nehéz volt az óévet búcsúztatni, újragondolt álmokkal, tervekkel belépni az új esztendőbe, de hálás vagyok a barátoknak, hogy ezt nem egyedül, hanem velük élhettem túl és át” - mesélte Vágó Judit, akinek hatéves unokája, Borisz már három nyelven beszél.

Ő a szemem fénye. István büszke lenne rá...

Most jött volna el az ő idejük, hogy mint 'férfi a férfival' jókat beszélgessenek. Tanítgathatta volna, megmutatta volna neki a világot, beavatta volna a tudományok, az élet rejtelmeibe. Most ez a feladat rám és a fiamékra vár" – mondta az özvegy, aki elárulta, hogy még mindig nagyon hiányzik neki egykori férje.

Shane Tusup

Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé már nagyon várják közös gyermekük születését. Elmondásuk szerint nagyon szerencsések, ugyanis irigylésre méltó neveltetésben részesültek mind a ketten, így szeretnék, ha születendő gyermekük is legalább olyan jó körülmények között nőne fel, mint ők. Ezért a szerelmesek rengeteget beszélgetnek erről a szüleikkel, kérik őket, hogy osszák meg velük a tapasztalataikat.

Az ő módszereikből szeretnénk meríteni. Édesanyám hozott nekem a szülőségről szóló könyveket, és Viki is gyűjti a jó tanácsokat

– kezdte a sikeres edző a hot! magazinnak.

A leendő nagyszülőknek és a szülőknek is sok a dolguk, hogy minden készen álljon a gyermek érkezésére.

„Amikor a nagyszülők meglátogattak minket karácsonykor, kaptunk kisbabás dolgokat, amiket ők már megvásároltak. Mindig van ötletük, hogyan tudnak segíteni, amiért hálásak vagyunk” – mondta a kismama. Azonban a szerelmes pár egy különös ok miatt még nem állt neki megalkotni a gyerekszobát.

„Már megvan a kislányunk szobája, de egyelőre még nincs berendezve. A következő hónaptól kezdünk bele, nem szeretnénk elsietni.

Személy szerint kicsit babonás voltam, ugyanis a népi hiedelem szerint nem szabad előre bevásárolni

– fogalmazott Nagy Viktória Zoé.

(Borítókép: Vidnyánszky Attila. Fotó: Hegedüs Róbert/MTI)