A híres lemezlovas február 11-én ünnepelte 77. születésnapját.

Dévényi Tibor

A híres lemezlovas születésnapján járt a Mokka stúdiójába, ahol az életének minden fontos eseményéről mesélt. Dévényi kifejtette, hogy sosem gondolta volna, hogy ilyen idősen saját műsora lesz majd, de a lemezlovas nem csak a rádió szokott szerepelni, hiszen rengeteg felkérése van fesztiváloktól is.

A híres lemezlovast a kamerák előtt lepték meg fiai, akik szintén a szórakoztató szakmában helyezkedtek el, de nem gondolják, hogy édesapjuk árnyékot vetne rájuk. Az interjúban szóba került a párkapcsolata is, ugyanis a lemezlovas 2022-ben, 75 évesen vette el feleségül párját, Beát.

Egyedül nem lehet élni, valakihez beszélni kell, szükséges, hogy valaki legyen…

 – fogalmazott Dévényi Tibor, aki megemlítette, hogy már végrendeletét is megírta és azt is elárulta, hogyan érez ezzel kapcsolatban.

Judy

Az énekesnő a Mokka adásában mesélt gyermekéhez fűződő viszonyáról. Elárulta, hogy kislányával, Majával minden évben együtt készítik el farsangi jelmezeiket, idén pedig olyan jól sikerült az alkotásuk, hogy egy versenyt is megnyertek vele. Az idei Szabadság-szobor jelmez mellett korábban Maja beöltözött már popcornnak, méhecskének és Szörnyella de Frásznak is. Az öltözetek megalkotásában nagyon hasznos, hogy Judy eredeti szakmája varrónő, így nem okoznak neki kihívást a különböző jelmezek.

Judy úgy látja, hogy a közös „munka” szorosabbá teszi az anya-lánya köteléket, annak ellenére is, hogy a kamaszkorban lévő kislánya jelenleg a visszafeleselés és halogatás korszakában van. Judy bevallotta, hogy teljesen megérti lányát, ugyanis ő is ilyen volt ebben a korban, de az énekesnő meghúzza a határokat és „megvonásos taktikával” tartja kordában gyermekét.

Nótár Mary és Vincze Fruzsina

Nótár Mary és Vincze Fruzsina hatalmas duettje óriási sikert aratott a Mutasd a hangod! Műsorában. A siker után a két énekesnő interjút adott a TV2 kamerái előtt, amiben Nótár Mary elárulta, hogy már az elejétől kezdve érezte, hogy Vincze Fruzsina egy igazi művészlélek, ezért sejtette, hogy valami különleges dolog fog majd történni a színpadon. Az énekesnő kifejtette, hogy az előadás előtt rettenetes izgalom volt benne.

Az ő aurája volt az, amit úgy éreztünk, éreztem…

– magyarázta Nótár Mary.

(Borítókép: Dévényi Tibor. Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI)