Íme szerda reggeli hírösszefoglalónk!

Harsányi Levente

Tökéletes boldogságban él Harsányi Levente és 20 évvel fiatalabb szerelme, Lara. A pár nemrég jegyezte el egymást, ám az esküvőt még nem tervezgetik, helyette az összeköltözést fontolgatják jelenleg is. 

„Itt van házam, a párom meg a Városliget mellett lakik, és jelenleg hol itt vagyunk, hol ott. Azon gondolkodunk, hol lehetne egy olyan közös ingatlan, ahol együtt is élünk” – nyilatkozta Harsányi a Hot! magazinnak.

Zoltán Erika

Az énekesnő a Best magazinnak beszélt arról, hogy szomorúan látja, milyen sok kapcsolat fut zátonyra manapság. Szerinte azonban kideríthető, hogy két ember tényleg összeillik-e.

„Ha kapcsolati tanácsadó lennék, kötelezően előírnám, hogy a párok egy hónapon keresztül kizárólag kettesben,

napi 24 órában legyenek együtt.

Ha így is élvezik egymás társaságát, nem hiányzik nekik semmi, nem unták meg egymást, akkor van mire építeniük. Igenis ki kellene próbálni a huszonnégyórázást! A világ legjobb dolga, amikor csak két szerelmes emberről szól minden” – mondta Zoltán Erika, aki férjével 27 év házasság után Las Vegasban szeretne újra megesküdni. 

Polyák Lilla és Gömöri András Máté

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Polyák Lilla és Gömöri András Máté Kanadába költözött. Gömörivel készített interjúnkból az is kiderült, hogy a színész már építi pályafutását a tengerentúlon, miközben szerelme inkább kétlaki életet él. A szerelmesek nemrég a Hot! magazinnak nyilatkoztak arról, előfordul, hogy rájuk tör a honvágy. 

„Nagyon szeretnénk minél jobban megtalálni itt a helyünket, de a magyar közönséget sem hagyjuk cserben. Nyáron mindenképpen kicsit hosszabb időt tervezünk otthon eltölteni. Meglepetésekkel is készülünk, erről hamarosan beszámolunk” – árulta el a színésznő, majd kedvese kitért a honvágy kérdésére is. 

„Legutóbb, amikor éreztem, hogy rám tör, és hiányzott Kisgyőr és a falu, éppen találtunk egy városszéli farmot, ahol lehetett bocit simogatni, bemenni a kecskékhez, és ez teljesen feltöltött” – mesélte Gömöri András Máté.

Stohl András

A színész-műsorvezető most a Best magazinnak mesélt arról, hogy Az ügynök halála című Arthur Miller-darabban kapott szerepet. Stohl játssza Willyt, aki ugyan egy ereje teljében lévő ember, ugyanakkor családját nem tudja eltartani, ezért a történet szomorú véget ér számára, öngyilkosságot követ el. A darab kapcsán a színész is elárulta gondolatait a témában:

„Képtelen lennék rá, soha nem volt öngyilkos gondolatom. Mondtam is a családomnak, ha meghalnék, és úgy tűnne, hogy önkezűség, azonnal kezdjenek gyanakodni és nyomozni”

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot!

(Borítókép: Stohl András. Fotó: Kaszás Tamás/Index)