A két sportguru már 22 éve él boldog házasságban és most a házasság hete alkalmából elárulták, hogy minek köszönhetik, kitartó szerelmüket.

Rubint Réka és Schobert Norbert

Egy jó asszony mindent megbocsát

– idézte Zámbó Jimmyt Schobert Norbi humorosan, majd viccet félretéve elmondta, hogy egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni. Rubint Réka pedig hozzátette, hogy neki meggyőződése, hogy jobban kell szeretnünk párunkat, mint saját magunkat és tudnunk kell magunk elé helyezni a másikat bizonyos helyzetekben.

Természetesen a Schobert családnak is voltak hullámvölgyei, de Rubint Rékának gyermekei születése után is elsődleges szempontja volt, hogy ne hanyagolja el férjét, mert szerinte egy működő kapcsolatnak alapvető tényezője a minőségi időtöltés, legyen szó mozizásról, romantikus vacsoráról vagy egy közös kirándulásról.

Schobert Norbert azt is elárulta a Mokka stúdiójában, hogy mivel készült párjának Valntin napra. Az üzletember már egy hónapja kért meg egy ötvösművészt, hogy készítsen Rubint Rékának egy bokaláncot, amihez a méreteket a férj akkor vette le, amikor párja mélyen aludt, így titokban tudta tartani a meglepetést.

Kárpáti Rebeka

Kárpáti Réka édesapja, R. Kárpáti Péter színművész, így az egykori szépségkirálynő megszokta, hogy családi életük a nyilvánosság előtt zajlik.

Amikor mi gyerekek voltunk, akkor ugye édesapám kapcsán azt láttuk példaként vagy az volt nekünk (…) normális, hogyha (…) elvállt apám meg anyám és akkor ezt mindig le kell nyilatkozni

– fogalmazott Kárpáti Rebeka.

Az egykori szépségkirálynő megfogadta, hogy ős másképp szeretné élni az életét és magánéletét nem osztja meg senkivel, most azonban kivételt tett és őszintén mesélt élete legfontosabb pillanatairól. A színésznő azt is elárulta, hogy igazak a pletykák, párja valóban eljegyezte, de nem szeretne nagy lakodalmat és az esküvővel kapcsolatos részleteket is megtartotta magának.

Gáspár Bea

Nem tetszik a kommentelőknek Gáspár Bea legújabb bejegyzése a közösségi oldalán, valóságos komment cunamit indított el az a cseppet sem bújtatott reklámja, amelyben egy bizonyos kapszulát nevez meg, mint a bomba alakjáért felelős csodaszer, sokan vannak azonban, akik inkább a gyomorszűkítő műtétjében látják a karcsúsága titkát.

Gáspár Bea valóban átesett egy műtéten még 2020-ban, amelynek során a gyomra 80%- át eltávolították, erről 2021 novemberében beszélt a Tények pluszban, így a kommentelőknek igaza lehet abban, hogy nem csak az életmódváltásnak köszönheti bomba alakját.

(Borítókép: Rubint Réka és Schobert Norbert. Fotó: Kaszás Tamás/Index)