A rapper szerint visszaélnek a nevével, a youtuber pedig Instagram-történetben osztotta meg a beszélgetésüket.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy nyilvánosságra hozták azoknak a hírességeknek a névsorát, akik támogatókként nevüket adják a pénteki, Odakint most szörnyek járnak címmel szervezett tüntetéshez. A támogatók között népszerű hírességek, többek között a TV2 legnagyobb arcai is ott vannak

A listára felkerült Széki Attila, azaz Curtis neve is, aki azonban nemrég a közösségi médiában arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy nem csatlakozott semmilyen megmozduláshoz, és arra kért mindenkit, a továbbiakban ne éljenek vissza a nevével semmilyen fórumon. 

Osváth Zsolt egy azóta törölt kommentben adott hangot csalódottságának a rapper bejegyzése alatt. A már csak Redditen látható hozzászólás így szólt:

Gondolom, szóltak fentről, hogy ezt így nem lehet. Nem találok szavakat. Én szégyellem magam helyetted, Attila!

Később az influenszer a közösségi oldalán 24 órán át elérhető Instagram-történetben árulta el, hogy Székit mindenről tájékoztatta és bizonyításképpen a beszélgetésüket is csatolta, amelyen az látszik, hogy valóban egyeztettek az eseményről.

A 24.hu is megszólaltatta Osváthot, itt a következőt nyilatkozta: 

„Így ért véget egy barátság. Most kérdezem én, akinek nincs takargatni valója, az miért törli és tiltja a kommentemet? Azért, mert pontosan tudja Ati, hogy mindent bizonyítani tudok. Soha, soha az életben nem használnék fel senkit politikai célokra, pláne nem gyerekeket, és soha nem írnám oda senkinek a támogatók közé a nevét, ha nem akarná támogatni az eseményt (...) Hazudik, Curtis hazudik. Én továbbra is nagyon szeretem őt, és bízom benne, hogy egyszer majd ezt meg fogjuk tudni beszélni, és egymás szemébe fogunk tudni nézni. Én tényleg nagyon szeretem őt, és bízom abban, hogy elmondja ezzel kapcsolatban az igazat” – mondta a lapnak Osváth, akinek hamarosan válaszolt ismét Curtis a Facebook-oldalán egy bejegyzésben.

(Borítókép: Osváth Zsolt. Fotó: Kaszás Tamás/Index)