Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté

Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté kendőzetlen őszinteséggel meséltek a házasságukról, elárulva, milyen nehézségekkel küzdenek a mindennapokban – számolt be a Blikk

„Vannak olyan pillanatok, amikor nem annyira jó, ilyenkor pedig vagy elnevetjük magunkat, vagy pedig legszívesebben kiraknánk egymást az utcára” – mondta a műsorvezetőnő, akit elsősorban sportoló férje feledékenysége zavar. 

„Bármin össze tudunk veszni, még azon is, ki hová szeretne utazni. Olyan vita kerekedik néha, hogy a végére egy órán keresztül nem állunk szóba egymással, de amivel Máté a határaimat feszegeti, az a feledékenysége. Mindent százszor kell elmondani, ami iszonyatos energiát emészt fel. Amikor kiderült, hogy várandós vagyok, mindenki viccesen megjegyezte, hogy csak el ne hagyjuk a gyereket valahol. Kijelenthetem: nem hagytuk!” – mesélte a hot! magazinnak az édesanya, majd azt is elárulták, hogy milyen békülési praktikájuk van. 

A kisujjunkat szoktuk összerakni.

Ha az egyikünk nyújtja, a másik pedig elfogadja, akkor a dolgot kötelező lezártnak tekinteni – mesélték mosolyogva”

Fodor Zsóka

Korábban a Velvet is beszámolt róla, hogy Fodor Zsóka és Várkonyi András 50 éves barátsága már múlté. A miértekre mindkét fél másképp emlékszik. Fodor Zsóka most Várkonyi korábbi állításait cáfolta a story.hu megkeresésére. 

„Se köpni, se nyelni nem tudok.

Nem értem, hogy hogy alázhatott így meg.

Persze azt mond, amit akar, csakhogy ez hitelrontás és rágalmazás” – mondta Fodor Zsóka, majd így folytatta:

„Én csupán egyetlen esetről tudok, amikor valóban nem mentem el egy előadásra. Az is évekkel ezelőtt történt, és azért nem voltam ott, mert nem értesítettek a munkáról. András viszont két, tavaly ősszel történt fellépést emleget. Elmondása szerint egyik Százhalombattán, a másik Mátészalkán lett volna, és egyiken sem jelentem meg. Kínomba már nem is tudom, hogy mit csináljak. Olyan döbbenetes és szürreális ez az egész! Nagyon szíven ütött. Ráadásul az, hogy én miattam több százezer forinttól esett volna el, teljes képtelenség, de állok elébe a viharnak!” – mondta.

Opitz Barbi

Az énekesnő a hot! magazinnak mesélt arról, hogyan dolgozza fel az olyan nehéz helyzeteket, mint például egy szakítás. Elmondása szerint őt is megviselik az ilyen helyzetek, de káros szenvedélyeknek sosem hódolt. 

„Erős személyiségnek tartom magam, hiszen egy nehéz időszakon vagyok túl, de nem nyúltam káros szerekhez. Nem értem azokat, akik úgy gondolják, azoktól jobb lesz bármi is. Szerintem nem kell ahhoz sok intelligencia, hogy az ember végiggondolja: megéri-e pusztítania magát, módosítania a tudatát, hogy egy kis időre jobban érezze magát, de aztán rosszabb legyen. Én nem csapom be magam, tudom, hogy nem éri meg semmilyen káros anyag”

(Borítókép: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté. Fotó: Papajcsik Péter/Index)