Tóth Gabi legújabb Instagram-bejegyzése felkavarta a kedélyeket: a megosztott fotó és a hozzá fűzött dal szövege vajon arra utal, hogy az énekesnő már megunta az új párját, Papp Máté Bencét?

Tóth Gabi és Papp Máté Bence kapcsolata ismét középpontba került, miután az énekesnő egy különös Instagram-poszttal borzolta fel a kedélyeket. Tóth, aki korábban hálásan beszélt arról, milyen pozitív hatással van rá az új szerelme, most egy olyan dal szövegét osztotta meg, amely megkérdőjelezi kapcsolatuk állapotát.

A posztban megosztott fotó, amelyen a pár együtt táncol, illetve a hozzá csatolt Egy pár tánc Mezőségről című dal szövege, amely szerelmi csalódást sugall, találgatásokra adott okot. 

„Úgy meguntam ezt a legényt szeretni, de még jobban a gyűrűjét viselni. Csütörtökön, sejehaj, megmondtam az anyjának, köszönöm a jóságát a fiának” – szól a szöveg, amely miatt az énekesnő megszólalása nélkül a követők között valóságos vita alakult ki. A rengeteg félreértés miatt a bejegyzés mostanra elérhetetlenné vált Tóth Gabi Instagram-oldalán.

(Borítókép: Tóth Gabi és új szerelme. Fotó: TV2)