A szerdai hírösszefoglalónkban még: Hódi Pamela elárulta, hogyan randizott titokban, egy titokzatos férfi rabolta el Janza Kata szívét.

Pásztor Anna

Az Anna and the Barbies énekesnője megelégelte, hogy életének 51 évéből 25-ben albérletben élt és soha nem volt saját háza, így tavaly novemberben építkezésbe kezdett, vlogjain keresztül pedig folyamatosan beszámol rajongóinak arról, hogyan is haladnak a munkálatok. Pásztor Anna azóta folyamatosan dolgozik azon, hogy végre beköltözhessen álmai otthonába, ami hamarosan meg is fog történni, ugyanis már be is kerültek az ablakok, az ajtók, így most már a belső munkálatok is megkezdődhetnek, azonban az énekesnő egy kicsit elszámolta magát.

„Az a helyzet, hogy amikor rákészültünk erre az egész dologra, tudtuk, hogy jóval túl fogunk menni a büdzsén, de arra nem gondoltunk, hogy Jézustól is kölcsön kell majd kérnünk” – vallotta be YouTube-on megosztott videójában Pásztor Anna a Blikk szerint.

Az énekesnő a videóban felsorolta, mi mindenét tette pénzzé azért, hogy lehessen tető a fejük felett.

Eladtunk mindent, ami volt.

Örököltem, azt is eladtuk. Volt egy picike kis albi, azt is eladtuk. Fölvettünk kölcsönt minden nemű forrásból, és most tartunk ott, hogy hát ilyen csodákban reménykedünk. Az az érdekes, hogy három éve minden pénzünket beletoljuk az építkezésbe, nem csinálunk semmit, nem megyünk sehova, nem eszünk semmi atom finomat, és valahogy ezt az erőfeszítést odafenn díjazzák, mert mindig valahonnét megérkezik a pénz” – mesélte az énekesnő, aki azonban így sem maradéktalanul boldog.

Igaz, hogy az unokáim is fizetni fogják a hiteleimet, de valahogy bent leszünk, most már bent leszünk!

– vallotta be Pásztor Anna, majd bejelentette, hogy le fog kaparni egy sorsjegyet, hátha szerencséje lesz. Az énekesnő pedig végül tényleg nyert, de nem a nyereménye fogja kihúzni őt az anyagi problémáiból.

Ezer forint. Vehetek még egy kaparást!

– jelentette ki Pásztor Anna, aki elmondta, hogy tudja, hogy az emberek általában azt mondják, hogy nagyon sok tud lenni és ő maga sem hiszi el, hogy eljött az a pillanat, amikor kevés lesz és elfogy az energiája.

„Elképesztő vehemenciával, energiával, pozitivitással, jókedvvel, derűvel mentünk neki az építkezésnek, és eljön az a pillanat, amikor elfogy minden tartalék, és nemcsak pénzről van szó, hanem erőről s idegrendszerről, és amikor te elfogysz, akkor körülötted minden elfogy. Hirtelen elfogy a teremtőerő, hirtelen elfogy a kedv, hirtelen elfogynak a szakik, hirtelen elfogy az anyag. Az építkezésben elérkezik az a pillanat, még azoknál is, akik nagyon-nagyon sokak, és nagyon-nagyon mindenben hisznek az ég világon, és mindent meg tudnak teremteni. Eljön az a pillanat, amikor egyszerűen a gödör fenekén ülsz.

Minden építkezésben van egy gödör, és nem az alapgödre a legmélyebb, hanem amikor van az a váltópont, amikor úgy érzed, hogy nincs tovább, és minden összedőlt rajtad, feletted, alattad, melletted, és folyik be a víz, és fagy meg minden, és elfogyott a pénz.

Van ez a stádium, erre fel kell készülni. Én hallottam róla, hogy lesz ilyen, nem gondoltam, hogy ilyen erővel üt be, mint egy meteorit. Szétbombázta a fejemet, a szívemet, a lelkemet, és apró kicsike kis szilánkokból próbálom összeszedni magamat” – mesélte el őszintén érzelmeit Pásztor Anna.

Hódi Pamela

Hódi Pamela és párja Tóth Bence sokáig még barátaik előtt is titkolták kapcsolatukat és most elmesélték, hogyan tudtak együtt időt eltölteni úgy, hogy az senkinek ne tűnjön fel. Az influenszer és az egykori focista már ismerték egymást régebbről, de csak akkor kezdődött el közöttük kialakulni kapcsolat, amikor egy közös baráti társaság kialakulása miatt ismét összesodorta őket az élet. A kapcsolatuk elején még egyik fél sem gondolta komolynak a viszonyt, ezért barátaik előtt is titkolták mi van közöttük.

Az elején ezt nem akartuk felvállalni, nem tudtuk, mi lesz a kapcsolatunkból Pamelával. Aztán mindig nagyobb csoportokban elkezdtünk moziba járni, mert az volt a legeladhatóbb

– magyarázta Tóth Bence a Blikk beszámolója szerint a TV2 Szerencsekerék című műsorában.

„Amikor bent elfoglaltuk a helyünket, majd jött a sötétség, azt volt a mi időnk Pamelával. Lement a film, ami után kérdezték a többiek, hogy nektek, hogy tetszett, de mi ehhez nem tudtuk hozzászólni” – emlékezett vissza az egykori focista, akinek ezen felül sem indult zökkenőmentesen a kapcsolata Hódi Pamelával.

Nekünk arról szóltak az első mozizások ebben a társaságban, hogy végigcsókolóztuk az egészet

– árulta el Tóth Bence.

A sztárpár viszonya aztán pár hónap alatt komolyra fordult, ma pedig már boldog házasságban nevelik kislányukat, illetve Hódi Pamela Berki Krisztiántól született gyermekét is.

Janza Kata

Az 52 éves színésznő ismét boldog, azok után, hogy túl van egy nehéz időszakot élt át, miután szakított a nála 22 évvel fiatalabb párjával, Pesák Ádammal.

„Most éppen töretlen jókedvvel és derűvel ragyogok, tele energiával. Végre kerek az életem, boldog vagyok. Ennél rosszabb soha ne legyen” – árulta el Janza Kata, aki elárulta, hogy pár hónapig pszichológushoz járt, mert volt olyan időszaka, amikor nem látta, hogy egyedül merre halad az élete.

Két évvel ezelőtt, amikor 50 éves lettem, amit egyfajta korszakváltásként éltem meg, bizony voltak nehézségek az életemben.

Akkor ért véget egy 5 éves kapcsolatom, a színházban, a szerepeimben is történtek változások, a koromnál fogva már nem lehetek a Disney-mesejátékok hercegnője” – fogalmazott a színésznő, aki saját bevallása szerint sokat tanult az elmúlt évek alatt.

„Ha az ember nagyon el van keseredve, akkor ölelje meg magát, és tegye fel a következő kérdést: »Tudod te egyáltalán ki és mi vagy? A megküzdés csodája!« Ezt azóta is gyakran mondom magamnak. Azt is megtudtam, hogy szeretni kell magunkat, és azt kell mondani, hogy most akkor helyezzük át a fókuszt, és nézzük meg, hogyan lehet a gödörből kimászni” – összegezte a tanulságot a színésznő.

Janza Kata elfogadta magát, de rájött, hogy nem akarja többet a nyilvánosság előtt élni magánéletét, viszont egy fontos hírt elárult.

Most annyit mondhatok, hogy újból párkapcsolatban élek, de nem szeretnék erről többet mondani, nem szeretném soha többet a boldogságomat kitenni a kirakatba

– jelentette ki a Best Magazinnak a színésznő, aki jó kapcsolatot ápol a volt férjével a válás ellenére is.

Elképzelhetetlennek tartom, hogy azért, mert véget ér a szerelem, a barátság is elmúljon. Két gyerekem van két apától, ne legyek békében, barátságban velük?

– kérdezte Janza Kata.

(Borítókép: Pásztor Anna. Fotó: MTI/ Bodnár Boglárka)