Nemrég a közösségi médiában jelentette be a TV2 Séfek séfe című műsorának legutóbbi nyertese, hogy rövid időn belül megszületik a kislánya. Zörgő János részletesebb is beszélt a szülővé válásról a Mokka című műsorban.

Zörgő János

A Séfek Séfe történetében harmadik alkalommal állhatott a dobogó legfelső fokára Vomberg Frigyes, miután versenyzője, Zörgő János megnyerte a TV2 gasztro-tehetésgkutató műsorának ötödik évadát. A sztárséf büszke volt a tanítványára, aki elvihette a 10 millió forintos fődíjat, valamint 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzést nyert a világ egyik legnívósabb séf iskolájában. A versenyző nemcsak a műsorban aratott sikert, hanem mint kiderült, a magánéletében is szerencsés: nemrég a közösségi médiában számolt be arról, hogy a párja terhes, a kislányuk pedig rövid időn belül megérkezhet.

Nagyon várunk

– írta az alábbi posztban.

Zörgő János a TV2 Mokka című reggeli műsorában is bejelentette az örömhírt, ráadásul a azt is elárulta, hogy a kedvesével az esküvőre készülnek. Ami pedig a Séfek séfe című műsort illeti, már elkezdték forgatni a következő évadot, a munkálatokról pedig néhány kulissza felvételt is megosztott nemrég a műsorvezető, Ördög Nóra, illetve Krausz Gábor is ejtett pár szót a folytatásról.

Gelencsér Tímea

Mint arról a Velvet is beszámolt, Gelencsér Tímea új műsort kapott a Spíler TV-n, ahol február 26-án hétfő este debütált Spíler Stadion című szórakoztató sport talkshow.

Gelencsér és műsorvezető párja, Bognár Domokos nemrég szintén a Mokka vendége volt, ahol elmondták, hogy a legutóbbi, 8. adásban Németh Nándorral, Rajczi Péterrel és Csizmadia Csabával beszélgettek a Vizes világbajnokságról, az Újpest-Fradi derbiről, illetve a legizgalmasabb sporteseményekről. Mint azt Gelencsér elárulta, alig várta, hogy ismét műsorvezetőként szerepeljen a kamerák előtt.

Ördög Nóra

Huszonnégy amerikai és tizenhét német szezon után eljött a pillanat, hogy hazánkba is megérkezzen a világ egyik legsikeresebb műsora, amelyben tehetséges, gyönyörű hölgyek kapnak lehetőséget, hogy a szépségüket a színpadon, kifutókon és kamerákon keresztül is megcsillogtassák. A Next Top Model Hungary (NTMH) című műsor március 17-én érkezik a TV2 képernyőjére, a versenyzőket pedig Ördög Nóra egyengeti majd a műsor házigazdájaként.

A műsorvezető egy egészen új oldalát készül megmutatni, akárcsak a NTMH szakmai zsűrijének tagjai, köztük Axente Vanessa, Tomán Szabina, Tombor Zoltán és Merő Péter.

(Borítókép: A Séfek Séfe két zsűritagja és a műsor házigazdája, Ördög Nóra. Fotó: Szabó Réka/Index)