Tóth Gabi és Puzsér Róbert konfliktusa mára szinte minden bulvár hírolvasó számára ismert. Utóbbi előszeretettel kritizálja az énekesnő munkásságát és hirtelen stílusváltásait, Tóth pedig többnyire csendben tűri a kritikát. Egy alkalommal azonban SMS-ben üzent Puzsér Róbertnek.

Mint arról párszor a Velvet is beszámolt, Puzsér Róbert sarkalatos véleménnyel rendelkezik Tóth Gabiról, akit az utóbbi időben rengetegen támadtak többek között az egymással szöges ellentétben álló nyilvános szereplései, valamint az új kapcsolata, ezzel együtt pedig a Krausz Gáborral való válása miatt.

Az énekesnő kritikusai között a civilek mellett több híresség is van, tavaly például Tóth Andi is összerúgta vele a port, de állandó konfliktusban áll az ország egyik legismertebb kritikusával, Puzsér Róberttel is. Egyebek mellett erről is beszélgetett Tóth Gabi Ágai Kis Andrással, akinek az édesanya elárulta, ő már próbált nyitni Puzsér felé.

„Írtam neki SMS-t, hogy bármikor szeretettel várom egy koncertemre. Azt mondja, hogy én csak egy énekesnőcske vagyok. Gyere el, aztán olyat adunk neked, amire egy életre emlékezni fogsz. (…) Nem akart eljönni. Válaszolni néha válaszol” – mondta az énekesnő, aki az exférje kapcsán is ejtett pár szót, többek között, hogy a kezdetektől fogva nagy kihívásnak tartotta őt, amibe bele is tört a bicskája. 

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)