A kritikus újra elmondta, mi baja az énekesnővel. Szerinte Tóth Gabinak nem kellene használnia a „bullying” kifejezést, mert ami ellene zajlik, az csupán az emberek őszinte véleménye a viselkedéséről.

Ahogy a Velvet is megírta, nemrég debütált a YouTube-on Tóth Gabi Az én szívem című új dala, ami óriási visszhangot váltott ki nemcsak a kommentelők, de a hírességek körében is. A legtöbben nem tudják hova tenni ezt a hirtelen stílusváltást, erről beszélt később Puzsér Róbert is a Facebook-oldalán, sőt az Indexnek is megszólalt a témában. Most újra azt érezte, beszélnie kell, méghozzá azért, mert azt gondolja, hogy az énekesnő rosszul látja a dolgokat.

Nos, tisztázzuk: a „bullying” kifejezésnek jelentése van – privát szférában, személyes élethelyzetben, mondjuk iskolában, munkahelyen vagy tömegközlekedésen zajló, erőszakos zaklatás megnevezésére szolgál. Az ország egyik legismertebb celebjének, a vakuk villanófényében sütkérező médiahisztérikának a magyarok arcába tolt hazugságát és ízléstelenségét illető vélemény nem bullying. A neve: szabad nyilvánosság, kritika, társadalmi immunválasz. Tóth Gabi nyilvánosan vállalt fel egy olyan szerepet, amely förtelmesen giccses és velejéig hazug, s amely nem mellesleg maradéktalanul kiszolgálja a kétharmados állampárt identitáspolitikai igényeit. Tóth Gabi tévesen azonosítja a problémát, amikor kifejezésre juttatja, hogy a YouTube-csatornájáról kitiltott felhasználók azért minősítgették és gyalázták őt, mert keresztény. Épp ellenkezőleg: azért minősítgették és gyalázták, mert nem hiszik el neki, hogy keresztény. Nem ismernek rá a damaszkuszi úton megtért Pál apostolra abban, aki Mészáros Lőrinc tévéjének két gyűlölethíradója közt Sztárban Sztár lesz Majka oldalán.

 – írta többek között a Hírklikk-oldalán.