Könnyű testi sértéssel és birtokháborítással vádolják a sztár testvérét, Alaia Baldwin Aronow-t.

Letartóztatták egy kocsmai balhé miatt Alaia Baldwin Aronow-t, Hailey Bieber 31 éves nővérét. Az illetékes rendőrség a People magazinnak elárulta, hogy a modellt őrizetbe vették azután, hogy február 24-én egy Club Elan nevű bárban hatalmas jelenetet rendezett.

A rendőrségi jelentés szerint a biztonsági felvételeken látszik, ahogyan Aronow erőszakkal betört a bár személyzeti mosdójába. Ekkor két kidobó és a pultos jelezte neki, hogy oda nem mehet be, amire a modell erőszakosan reagált.

Az egyik kidobó elmondta, hogy Hailey Bieber testvére megtépte a haját, ami miatt ő átkarolta a modellt és lefogta. Aronow úgy próbált meg szabadulni a kidobó szorításából, hogy nemi szerven rúgta a férfit.

A pultos beszámolója szerint ezután a modell azt mondta, hogy tampont kell cserélnie, amire ők adtak is néhány percet Aronow-nak, viszont amikor a hely alkalmazottja visszatért, akkor a modell hozzávágott egy tampont, ami után a hírességet kidobták a helyről. Aronow ezek után maga hívta fel a rendőrséget és azt állította, hogy erőszakkal távolították el a klubból és tagadta a hatóságoknak, hogy tampont vágott volna a pultoshoz, bár a jelentések szerint később elismerte tettét. A modell a kidobókkal történt atrocitásokról pedig azt állította, hogy önvédelemből cselekedett.

Aronow-t könnyű testi sértéssel és birtokháborítással vádolták meg.

(People)

(Borítókép: Alaia Baldwin. Fotó: GettyImages)