A nemrég letartóztatták Hailey Bieber nővérét mert, mert tamponnal dobálózott, de nem ő az első sztár, aki egy furcsa ügy miatt kerül bajba. Ön szerint melyik híresség balhéja a legfurcsább? Szavazzon!

A napokban letartóztatták Hailey Bieber nővérét mert, hozzávágott egy tampont egy pultoshoz, majd neki esett a kidobóknak. Nem sokkal korábban Hunter Schafernek kellett szembenéznie a rendőrökkel, mert részt vett egy illegális tüntetésen. Azonban nem ők az első sztárok, akiknek elképesztő ügyek miatt kell felelniük.

Matthew McConaughey

A színészt még 1999-ben tartóztatták le egy nagyon különös ügy miatt. Matthew McConaughey szomszédai hívták ki a színészre a rendőröket, mert túl hangosan szólt nála a zene, de amikor a járőrök megérkeztek a helyszínre, nem az fogadta őket, mint ami egy átlagos csendháborításos betelefonálás után az várható lenne. Matthew McConaughey ruha nélkül ült nappalija közepén és hangosan játszott bongóján.

Ez természetesen még nem indok arra, hogy bevigyék őt az őrsre, de marihuánát találtak nála, majd a színész még ellen is állt a rendőri intézkedésnek.

Mi a baj azzal, ha valaki otthon ádámkosztümben dobol?

– kérdezte egy interjúban, ahol elmondta, hogy nem bánja, hogy egy ilyen furcsa helyzetbe került, ami érthető, hiszen ejtették ellene a vádakat.

Cher

Sokan mondják magukról, hogy rosszak voltak gyerekkorukba és szüleiknek sok szenvedést okoztak, de a legtöbben valószínűleg elbújhattak volna a híres énekesnő mellett, ugyanis Cher mindössze 13 éves volt, amikor elkészült az első rendőrségi fotója. Az énekesnő 1959 egyik estéjén úgy döntött, hogy „kölcsönveszi” barátja moziját és elvezet azzal – természetesen korából fakadóan jogosítvány nélkül – a legközelebbi autós moziba.

A rendőrök hamar lekapcsolták az énekesnőt. Cher édesanyja 2013-ban a The Tonight Show egyik részében be is mutatta lánya első rabfotóját és elmesélte, hogy hajnali fél 4-kor hívták a rendőrök, hogy be kell mennie az őrsre, mert náluk van a lánya.

Jay-Z

A híres zenész 1999-ben került majdnem börtönbe egy nagyon durva ügy miatt. Beyoncé férje az év végén részt vett egy bulin, ahol feszült volt a hangulat, ugyanis Jay-Z akkor készülő albuma mér a megjelenés előtt kiszivárgott. Ezen az estén Jay-Z egy késsel megszúrta Lance „Un” Rivera-t, egy zenei producert a vállán és a hasán.

A producer túlélte a támadást, a zenész pedig feladta magát a rendőrségen. A tárgyalások alatt Jay-Z végig azt állította, hogy ártatlan, de 15 év börtönre akarták ítélni, így végül elfogadott egy vádalkut, ami miatt csak 3 év próbaidőt kapott, de annak keretén belül bűnösnek kellett vallania magát.

Reese Witherspoon

Hihetetlennek hangzik, de a mindig bájos színésznőt is tartóztatták le már egyszer. A színésznő 2013-ban ült egy autóban, amit Jim Toth vezetett, aki akkoriban még a férje volt. A férfi rossz sávban vezetett, ami miatt egy járőr félreállította őket. Ebből az ügyből még nem is lett volna nagy gond, de a színésznő már nem volt szomjas, így derékig kimászott az autóból és szidni kezdte a rendőrt. Reese Witherspoon többek között olyan megkérdezte a járőrt, hogy tudja-e, hogy kicsoda ő és tisztában van-e azzal, hogy amiatt, mert megállította őt a híradóban fogja magát viszont látni. Ezt követően a színésznőt letartóztatták.

Később egy interjúban Reese Witherspoon elnézést kért az eset miatt és elmondta, hogy túl sokat ivott aznap, de tudja, hogy butaságot csinált.

Tudjátok mit? Mint kiderült, én is levegőt lélegzem. Ugyanúgy vérzem, mint mások. Hozok buta döntéseket. És hozok jókat is. Egyszerűen csak ember vagyok

– fogalmazott a színésznő a bocsánatkérését követően.

Nicolas Cage

2011-ben a színész ittasan veszekedett otthona előtt akkori feleségével, Alice Kimmel. Nicolas Cage a nőt állítólag a karjánál fogva akarta berángatni a házba, ezt pedig kiszúrta egy taxisofőr, aki kihívta a rendőröket.

Amikor a járőrök a helyszínre értek a pár még mindig az utcán vitatkozott. Mivel nem látszott, hogy a veszekedés tettlegességig fajult volna, így a rendőrök megpróbálták békés eszközökkel lecsillapítani a feleket.

Miért nem tartóztattok le?

– állt bele a részeg színész a vitába beleszóló járőrökbe, akik ezt nem vették túl jó néven és tényleg letartóztatták a színészt.

Nina Dobrev

A Vámpírnaplók csinos színésznője 2009-ben került őrizetbe három sorozatbéli kolléganőjével, Canide Accolával, Sara Canninggal és Kayla Ewellel együtt, ráadásul Grúziában. A színésznők egy fotózás miatt látogattak meg egy hidat a kaukázusi országban, de a csapat úgy gondolta, hogy jó móka lenne, ha levennék a felemelnék a pólóikat, hogy megmutassák bájaikat az arra elhaladó autósoknak.

A rendőrség azonban nem találta annyira szórakoztatónak a dolgot, így a színésznőket bevitték és rendbontásért emeltek vádat ellenük, de végül a csapat egy 4000 dolláros, azaz a mai árfolyamon nagyjából 1,4 millió forintos bírsággal megúszta a dolgot.

Melyik híresség letartóztatása a legkülönösebb?

(Borítókép: Nina Dobrev. Fotó: GettyImages)