Olvassa el a hét utolsó hírösszefoglalóját!

Jakupcsek Gabriella

A műsorvezetőnő kifejezetten nehéz embernek tartja magát, ezért a menyének nincs könnyű dolga. A 60 éves tévésnek már három gyermeke és három unokája van, tavaly nyáron született meg a legkisebb unokája, így teljes lett a család.

„Biztos rettenetes anyós vagyok, mert nehéz lehet azért az én menyemnek lenni. Mert ez egy verseny, szerintem. Pedig távol áll tőlem. Biztos ez az összehasonlítgatás… Plusz egy fiús anya vagyok, aki a fiait ráadásul nagyon szereti” – fejtette ki a műsorvezető, aki csak egyetlen dolgot tart igazán fontosnak. 

„Nagyon elfogadó vagyok. Csak egy szempont van, abban viszont nagyon szigorú vagyok: lássam, hogy szereti a fiamat! Ez az egy. Mindegy, hogy néz ki, hogy mosogat, nem mosogat, ezeket felejtsük el. Ha szereti a fiamat, akkor welcome!” – ecsetelte Kadarkai Endre műsorában.

Reviczky Gábor

Javulok. Javul az állapotom. Kezdem visszanyerni az erőmet 

– kezdte a Borsnak Reviczky Gábor, aki a horgászat nagyköveteként részt vett a pecások gáláján, ahol többek közt kitüntették a 2023-as év legjobb horgászait. 

„A tavalyi évben a betegségem miatt nem tudtam horgászni. Idén viszont mindenképp visszatérek a vízpartra” – nyilatkozta az egyre jobb állapotba kerülő Kossuth-díjas művész, aki már a színházba is visszatért

Hajós András

Hajós Andrást egy időben nagyon rosszul érintette, ha valaki nem tudott azonosulni az ízlésével. Egy alkalommal az is előfordult, hogy napokig képtelen volt együtt lenni az akkori párjával, mert valamiben nem értettek egyet – számolt be a Blikk.

Mert milyen ember az, aki elmegy oda?

– mondta a Probléma Hajóssal és Márkóval című YouTube-műsorban Hajós András, aki maga sem érti, miből fakad az a fajta sértődöttsége, amit az ízléskülönbség képes kiváltani belőle.

„Micsoda önfelismerés az, amikor az ember észreveszi, hogy a párkapcsolatában vadul megvéd valamit, vagy leszid egy filmet, ezzel akár a veszekedést is vállalva, majd este a telefonján megnézi... és neki akkor tetszik” – magyarázta a zenész.

(Borítókép: Hajós András. Fotó: Németh Sz. Péter/Index)