A légtornásznő hosszú idő után nyilatkozott a rejtélyes estéről.

A Velvet elsőként számolt be arról, hogy egy teaszeánszon részt vett valóságshow-szereplőt törött csontokkal, eszméletlen állapotban találtak meg egy szőlősben, a siklósi erdőben. Sokáig nem maradt titok, kiről is van szó: VV Anettet heteken át ápolták a pécsi kórházban törött csigolyái, bordája és bokája miatt. A szeánszon barátnőjével, Sáfrány Emesével vett részt, akivel erős hallucinációkat okozó Ayahuasca nevű főzetet fogyasztottak. 

Nemrég arról is beszámoltunk, hogy kábítószer-birtoklás, új pszichoaktív anyaggal való visszaélés, valamint kuruzslás miatt emelt vádat a Siklósi Járási Ügyészség egy baranyai nő ellen, aki 2022-ben több olyan szeánszt is szervezett, amiken tudatmódosító szereket alkalmaztak.

Most a Ripostnak Sáfrány Emese szólalt meg az ügyészség döntéséről:

„Jogosnak tartom, hogy valakit felelősségre vonjanak kuruzslásért. Nyilván nem kívánok senkinek rosszat, de a felelősségre vonást és igazságszolgáltatást helyénvalónak tartom” – mondta a híresség, aki soha többé nem venne részt hasonló szertartáson. 

„Soha többé nem megyünk hasonló szeánszra. Akkor egy nehéz életszakaszt éltünk, de most szerencsére mindkettőnknek rendben van az élete. Más közös programokat viszont csinálunk: moziba megyünk, csajos esteket tartunk. Közénk nem vert éket az eset”

(Borítókép: Sáfrány Emese. Fotó: Németh Kata/Index)