Másfél éve nem kért bocsánatot Béres Anettől a nő, aki miatt majdnem meghalt az egykori valóságshow-szereplő

Kábítószer-birtoklás, új pszichoaktív anyaggal való visszaélés, valamint kuruzslás miatt emelt vádat a Siklósi Járási Ügyészség egy baranyai nő ellen, aki 2022-ben több olyan szeánszt is szervezett, amiken tudatmódosító szereket alkalmaztak.

Az egyik ilyen szertartás résztvevője volt Béres Anett, a Való Világ egykori szereplője is. Ahogyan arról a Velvet elsőként beszámolt, a valóságshow-szereplő 2022. július 10-én este vett részt a szeánszon, ami után ruhák nélkül, öntudatlanul, törött csontokkal találtak rá Siklós egyik erdős területén, életveszélyes állapotban.

A sztárra azután találtak rá, hogy egy teljes napon át, kutyákkal és quadokkal keresték és az is kiderült, hogy Béres Anett mellett Sáfrány Emese is részt vett a szeánszon, de rá nem voltak annyira rossz hatással a szerek, mint az egykori valóságshow-szereplőre.

Soha nem kért bocsánatot tőlem, az elmúlt másfél évben egyszer sem próbált megkeresni

– mondta el a Blikknek Béres Anett, aki megszólalt a lapnak azután, hogy vádat emeltek a teaszeánsz szervezője ellen.

Most már ne is kérjen bocsánatot, semmi értelme.

A mai napig nem tudom megérteni, hogyan fekhetett le nyugodtan aludni, amikor látta, hogy valami nincs rendben. Mielőtt elmentem hozzá, többször megkérdeztem tőle, hogy ugye nem lesz baj? Mindig megnyugtatott, hogy ő ehhez ért, a legjobb az országban, nem lesz baj és vigyáz rám... Ebből egyik állítás sem bizonyult igaznak” – fakadt ki a az egykori valóságshow-szereplő, aki sok rehabilitáció után végre elmondhatja, hogy jól van.

„Már újra tudok futni, magas sarkút hordani, nem szorulok segítségre, amiért nagyon hálás vagyok az engem kezelő szakembereknek – fogalmazott Béres Anett.

(Blikk)

(Borítókép: Béres Anett. Fotó: Szécsi István/Velvet)