Váratlan bejelentést tett Hilary Duff párja: Matthew Koma vazektómiának vetette alá magát, a műtét napját pedig végig közvetítette az Instagram-oldalán.

Hétfőn a 36 éves Matthew Koma, Hilary Duff férje egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben jelentette be, hogy nagy naphoz érkezett.

Vazektómia nap!

– írta az énekes, aki arról is megkérdezte a követőit, hogy megfelelő-e az öltözete a „nagy napra”. Bár ezek az Instagram-történetek csak 24 óráig elérhetőek, Matthew Koma készített belőlük egy kiemelést, így bárki újranézheti a különös képeket.

A bejelentés után nem sokkal már a kórházból jelentkezett be és elárulta, hogy váliumot kapott, amitől rendkívül „feldobottnak érezte magát”. A zenész azután vállalkozott az ondóvezetékének elvágására, hogy kiderült: a negyedik babájukat várják Hilary Duffal.

A pár ráadásul nem mindennapi módon jelentette be az új baba érkezését sem. Semmi hír nem volt a  színésznő terhességéről egészen decemberig, amikor a híresség kirakott egy karácsonyi üdvözlőlapot az Instagram-oldalára, ezzel egyértelművé téve a helyzetet.

A műtét után az énekes egy újabb szelfivel jelentkezett, amelyen még kórházi köpenyben volt.

Őszintén szólva egyáltalán nem rossz. Jobb, mint fogorvoshoz menni, az biztos

– számolt be élményéről Matthew Koma, aki „10/10-re” értékelte a műtétet és mindenkinek ajánlja.

A következő beszámolójában egy fekete alsógatyában állt a zenész, aki még mindig a műtét miatt kapott válium hatása alatt állt.

Nagyon be vagyok lőve. Még soha életemben nem vettem be drogot. Ez király!

– magyarázta a követőinek, majd láthatóan még a hazafelé úton sem ürült ki teljesen a szervezetéből a műtéthez használt szer.

Dögös nővér

– írta Matthew Koma a People beszámolója szerint ahhoz a fotóhoz, amelyen a 36 éves felesége látható, miközben hazavezet a műtéten átesett zenésszel.

Az elképesztő nap itt még nem ért véget, ugyanis a zenész azt is megmutatta, hogy a válium hatása alatt miket írt híres embereknek az Instagramján. Többek között Jared Letónak is beszámolt arról, hogy éppen az előbb vágták el mindkét ondóvezetékét.

Ön bevállalná a vazektómiát?

(People)

(Borítókép: Hilary Duff és Matthew Koma. Fotó: GettyImages)