Szerdai hírösszefoglalónkban még: Tomán Szabina elárulta, hogyan lett gazdag, Kulcsár Edina elmondta, hogyan éli meg negyedik terhességét.

Győrfi Pál

Az RTL Híradójában látott napvilágot az a nézői felvétel, amelyen jól látszik, hogy március 7-én reggel az Országos Mentőszolgálat egyik autója tilosban parkol, majd a felvételen a futópályáról lekanyarodva feltűnik Győrfi Pál, aki beszáll a kocsiba. A szóvivő bevallotta, futni ment a Margit-szigetre, ez idő alatt pedig szabálytalanul parkolt le.

A fizető parkoló, amelyben 600 forintot kell fizetni óránként egy autó után, egy perc sétára található attól a murvás területtől, ahol Győrfi Pál leállította autóját. A murvás részen azonban tilos a parkolás.

Ezen a helyen, ahol most állunk, valóban én parkoltam fél órán vagy talán negyven percen keresztül, amíg futottam egy szigetkört. És tudom, hogy a szabályok mindenkire vonatkoznak. Úgy tisztességes, ha ezt a személyemben vállalom

– nyilatkozta a szóvivő, aki elmondta, hogy sajnálja, hogy szabálytalankodott és ezentúl a sorompós parkolóban hagyja majd járművét, bár retteg az ilyen helyektől.

Tomán Szabina

Tomán Szabina nagyon hamar megtanulta, hogy mekkora értéke is van a pénznek, mivel édesanyja egyedül nevelte őt és a két testvérét. Az üzletasszony 16 évesen már munkába állt, volt bolti eladó, de dolgozott benzinkúton és étteremben is. A sikeres üzletasszony ma már könnyebben költekezhet, de még mindig megnézi az árakat.

Minden forintomért megdolgoztam, az időm vagy a munkám van benne, ezért nem akarom elherdálni

– fejtette ki a Hot! Magazinnak, de bevallotta azt is, hogy néha azért ő is el tud csábulni.

„Szeretem a szépet, illetve imádok utazni.

De olyan soha nem fordul elő, hogy ne nézném meg az árát valaminek, avagy ne gondolkodnék el rajta, mielőtt megveszem, hogy megéri-e

– magyarázta Tomán Szabina, aki igyekszik lányait is tudatosságra nevelni, bár próbálja mindig meghallgatni, mit szeretnének, de nem akarja őket elkényeztetni. A célja az, hogy életrevaló gyerekeket neveljen.

Kulcsár Edina és G.w.M

Kulcsár Edina és férje, G.w.M nagy lépésekkel halad a közös életet tekintve, hiszen még csupán egy éve, hogy összeházasodtak, máris a második közös gyermeküket várják. Mivel Amara még nagyon fiatal, így sokakat meglepett, hogy máris érkezik a következő baba, de a szülők nagyon boldogok és izgatottan várják új gyermeküket.

„Izgalmas évet tudhatunk magunk mögött, tele volt történésekkel. Mindketten meg vagyunk győződve arról, hogy életünk szerelmével vagyunk, emiatt sok minden magától értetődő. Amikor pár hónapja voltunk kapcsolatban, úgy éreztük, mintha tíz éve lennénk együtt, olyan tartalmasan éltük meg a hétköznapokat, és annyira egy hullámhosszon vagyunk. Olyan, mintha mindig is együtt lettünk volna. Márk mögött volt egy szép karrier, de az anyagiakat tekintve sok mindent együtt értünk el, amire büszkék vagyunk, ráadásul várandós vagyok a második közös gyermekünkkel, ami hatalmas dolog számunkra” – nyilatkozta Kulcsár Edina a Hot! Magazinnak, majd mesélt arról is, hogy mennyi kérdést és kritikát kapott terhessége miatt.

Sokan kérdezték, hogy mertem bevállalni egy újabb gyereket. Nincs bennem félelem.

Az első két terhességem között rettegtem, hogyan fogom menedzselni az életemet, de akkoriban más élethelyzetben voltam” – magyarázta, majd hozzátette, hogy átszervezte életét, aminek köszönhetően a napja 90 százalékát Amarával tudja tölteni, így szerinte „abszolút belefér még egy baba”.

Úgy érzem, eddig ez a legjobb terhességem

– jelentette ki.

(Borítókép: Győrfi Pál. Fotó: Zöld Fanni/Index)