Shakira és Piqué 2022 júniusában szakított, miután a focista lebukott, hogy megcsalja a gyerekei anyját. Az énekesnő szörnyű éveken van túl, ám most úgy néz ki, végre sikerül maga mögött hagynia a fájdalmas múltat.

Shakira 11 évig volt együtt Gerard Piqué spanyol focistával. A kapcsolatuk ideje alatt két fiuk született, Milan és Sasha, ám a boldogságuk egy szemvillantás alatt véget ért, amikor 2022-ben a Barcelona játékosa lebukott, hogy megcsalja az énekesnőt. Hogy milyen bagatell tényező buktatta le őt, azt  az alábbi cikkünkből  tudhatja meg.

A szakítás után Shakira teljesen maga alá került, az egyik nem sokkal később kiadott dalában, a BZRP Music Session #53 című számban kemény üzeneteket fogalmazott meg Piquének, majd elkezdődött kettejük között egy szimbolikus üzengetés. Mostanra úgy tűnik, hogy az énekesnőnek sikerült továbblépnie, ugyanakkor jó néhány dolgot átértékelt az életében.

Hosszú ideig félretettem a karrieremet, hogy Gerard mellett legyek, és ő focizni tudjon

– magyarázta nemrég egy interjúban Shakira, aki mindent feláldozott a szerelme sikeréért. A fájdalmából ugyanakkor erőt kovácsolt, ezt az erőt pedig felhasználta ahhoz, hogy hét év után kiadja első új albumát. A lemez közelgő debütálása kapcsán nyilatkozott a Times-nak és elárulta, ahogy a szakítás után megjelent számok esetében, úgy az új albumon található zenékben is említést kapott az expárja.

„Bizonyára idővel megbánod majd. És egy nap majd vissza akarsz jönni az ajtómhoz” – fogalmaz egy dalában a 47 éves kolumbiai énekesnő, aki szerint az új dalok „reprezentálják azt a folyamatot, ahogy a fájdalomból kreativitás születik, a frusztrációból hatékonyság, haragból szenvedély, a sebezhetőségből pedig lendület”. Hozzátette: az életének rengeteg pontja a szeme előtt omlott össze, miközben saját magát is újjá kellett építenie. Reméli, ezzel az albummal maga mögött tudja hagyni a múltat:

Voldemort, az, akit nem nevezünk nevén? Remélhetőleg ez az utolsó dal, amit erről és neki írok.

Shakira bevallása szerint amikor megmutatta a dalt a Sony marketingvezetőjének, az elsírta magát, ilyen pedig még sosem történt.

(skynews)

(Borítókép: Shakira. Fotó: Getty Images)