Vitray Tamás a múlt hónapban, 91 évesen nősült újra, ám a feleségét mindeddig óvta a nyilvánosságtól. Ivens Éva mégis kivételt tett és egy interjúban vallott tragikus múltjáról.

Ahogy arról korábban a Velvet is beszámolt,  februárban újra megnősült a 91 éves Vitray Tamás. A tévés legenda titokban mondta ki a boldogító igent a nála jóval fiatalabb kedvesének,  ráadásul dupla esküvőt tartottak, mert újdonsült feleségének, Ivens Évának a lánya és vőlegénye is velük egy időben házasodtak össze. A család boldogságát tovább fokozta, hogy nemrég kiderült: Vitray Tamásnak hamarosan dédunokája születik

Az egykori tévés feleségéről eddig nem sokat lehetett tudni, ugyanis Vitray nagyon óvta őt a nyilvánosságtól. Mindössze annyit árult el róla, hogy egy régi kolléganője, jelenleg pedig az online műsorának gyártásvezetője. Ivens Éva ugyanakkor megtörte az őt övező csendet és egy interjúban árult el részleteket a korábbi életéről a Story magazinnak. Mint kiderült, egy időben opera-énekesnőként kereste a kenyerét, ám egy tragédia félbetörte a karrierjét.

„A két gyerekem két apától született. A második férjem hirtelen meghalt és én ott maradtam a két gyerekkel. Nagyon nehéz volt, összeomlottam, olyannyira, hogy az énekléssel is fel kellett hagynom. Amikor az embernek meghal a férje, és ott marad két gyerekkel, és áll a lábán, azt mondják rá, micsoda erős nő. De én már nem akartam erős nő lenni, csak szerelmes, boldog és jó feleség. Hogy az lehessek, amire igazán teremtettek, ízig-vérig nő. A férjem számomra a tökéletes férfi, szerelmes vagyok” – nyilatkozta Ivens Éva.

(Borítókép: Vitray Tamás. Fotó: Czimbal Gyula/MTI)