Kriston Péter és felesége az oltárnál pillantották meg egymást először.

Kriston Péter

A személyi edző a Házasság első látásra című műsornak köszönhetően találkozott az oltárnál feleségével, Enikővel. A férj pedig egyből meg is lepte feleségét, ugyanis felkérte barátját, Király Viktort, hogy énekeljen a lagzin. Az énekes elragadtatva mesélt arról, mennyire tündérmesébe illőnek tartja a páros történetét, ami számára egyszerűen felfoghatatlan.

Az újdonsült feleség kifaggatta az énekest, hogy milyen érzés volt barátja váratlan tervei megtudni. Király Viktor bevallotta, először kissé meglepetten reagált, számár furcsa volt elképzelni mi sülhet ki az két idegen házasságából, de egy idő után úgy gondolta, ebből még egy igaz szerelem is kialakulhat. Enikő válaszul elárulta a zenésznek, hogy akkor tudott csak megnyugodni, amikor férjét először megpillantotta az oltárnál.

„Én nem vagyok az az izgulós fajta, de itt gyerekek rendesen be voltam rezelve. Kérdések sorozata a fejemben:

Normális vagyok én? Házasság egy ország szeme láttára? Egy teljesen idegen nővel, akit egy szakmai háttér választ ki számomra?

– írta a Kriston Péter közösségi oldalán az esküvő előtti érzéseiről.

Ázsia Expressz

Hamarosan elkezdődik az Ázsia Expressz új évadának forgatása. A TV2 műsorában ezúttal nyolc kalandvágyó pár próbál szerencsét Fülöp-szigetek és Tajvan mesés vidékén. Többek között útnak indul Stohl András és Till Attila, Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, István, hogy megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva megküzdjenek a 15 millió forintos fődíjért.

Az érdekessége az új évadnak, hogy ezúttal a nézők is beleszólhatnak a verseny alakulásába, ugyanis a TV2 Play oldalán vasárnap éjfélig adhatják le a szavazataikat a rajongók, hogy kiderüljön, melyik páros az, akinek a legtöbben szurkolnak az Ázsia Expressz idei kalandjában. A tét nagy, hiszen az eredményen múlik, hogy kinek indul nehezebben, kinek könnyebben a verseny.

Next Top Model Hungary

A hétvégén indult el a Next Top Model Hungary, aminek első részében bemutatkoztak azok a lányok, akik a topmodell címért szállnak versenybe a kifutón. Mielőtt viszont megismerkedhettek volna azzal a luxussal, ami eléjük tárult az elkövetkezendő időszakban otthonukként szolgáló villában, kemény feladat elé állította őket a szakmai zsűri.

Már az első próbák után három lánynak is távoznia kellett, igaz egyikük sorsáról nem a zsűri, hanem egy betegség döntött. A tovább jutott lányok viszont elképesztő luxusban élhetnek a következő hetekben és most önök is megnézhetik a luxusvillát, ahová a versenyzők beköltöznek.

(Borítókép: Király Viktor. Fotó: Zöld Fanni/Index)