Karrierje elejére tekintett vissza Adam Sandler, amikor elhatározta, hogy folytatást készít egyik legnépszerűbb filmjéhez.

Adam Sandlert mostanság elég sok komoly szerepben is láthattuk, azonban a közönség nagy része továbbra is a kitűnő vígjátékaiból ismeri a színészt. A színész legutóbb a a Gyagyás Gyilkosság 2. részében szerepelt vígjátékban most pedig ismét egy folytatást csinálna. Ezúttal Sandler karrierje kezdetére nyúlna vissza, ugyanis az 1996-os Happy a Flúgos golfos (Happy Gilmore) következő részében játszaná el ismét a címszereplőt.

Az 1996-os film Happy Gilmore (Adam Sandler) életébe engedett betekintést, aki szokatlan módszereivel meghódítja a golfvilágot, aminek többek között a sznob Shooter McGavinnek (Christopher McDonald) sem tetszik.

A jó hírt az első rész főszereplője, a Shootert alakító Christopher McDonald árulta el az Audacy’s 92.3-nek adott interjúban. Bár konkrétumokat nem közölt, annyi biztos, hogy már láthatta a szkript egy szeletét.

„Körülbelül két hete találkoztam Adammel, és azt mondta nekem: »McDonald, ezt imádni fogod« Azt kérdeztem: »Mégis mit?« Erre ő megmutatta nekem a Happy, a flúgos golfos 2 forgatókönyvének első vázlatát” – ecsetelte a színész.

Ön szívesen megnézné a Happy, a flúgos golfos második részét?

(deadline)

(Borítókép: Adam Sandler. Fotó: Andreas Rentz/Getty)