Hétfői hírösszefoglalónkban még: Alekosz újabb botrányos interjút adott.

Alekosz

Az egykori realitysztár ezúttal Ágai Kis András vendége volt. Alekosz a műsorban szokásához híven több megosztó, vagy éppen abszurd kijelentést is tett. Elárulta, hogy irtózik azoktól a nőktől, akik vörösre festik a hajukat, és nem érti azon férfiakat, akik az ő társaságukat keresik. A sörrel kapcsolatos véleményét sem rejtette véka alá: a kretének italának titulálta, és szánakozva tekint mindenkire, aki ezt a nedűt fogyasztja. Az interjú legmeglepőbb pillanata azonban az volt, amikor kiderült, hogy be akart vonulni a tököli börtönbe.

A bizarr akcióval az volt a célja, hogy elsajátítsa az „izmos elítéltek” gondolkodását és viselkedését, ezzel pedig több nő kegyeit nyerje el.

Elmondása szerint azonban az intézménybe való belépése előtt már vártak rá, méghozzá maga a parancsnokhelyettes és egy jól megtermett tiszt, így le kellett tennie „börtönálmairól”. 

Bochkor Gábor

A honi rádiózás legnagyobb alakja március 25-én ünnepli 60. születésnapját. A Retró Rádió stúdiójában ezért ma hajnali 6 órakor hatalmas buli vette kezdetét, amelyen egy hatalmas bejelentést is tett a legendás műsorvezető – számolt be a Bors.

„A háttérben gondolkodtunk és dolgoztunk sokat az én születésnapommal kapcsolatban, és elindítjuk a Bochkor 6X születésnapi turnét. Itt persze rengeteg ajándékot fogadok majd. Direkt egy kamiont béreltünk, hogy abba lehet majd pakolni. 

A turné koronájaként pedig egy óriási bulit tartunk május 22-én a Kongresszusi Központban.

Azt találtuk ki, hogy erre szeretnénk nektek jegyeket adni a játékok és persze a turné során is. Rengeteget dolgoztunk ezen és még koránt sem vagyunk a végén, de egy olyan bulit tervezünk, melyen olyan emberek lépnek fel, akikhez én magam kötődöm valamilyen módon” – kezdte hétfő reggel a szülinapos Bochkor Gábor, aki ezután felsorolta a már igent mondott sztárvendégeket.

„Lesz zene és lesznek, akik szóban mondanak majd egy-két kedveset. Ott lesz az Anna and the Barbies, a drága Charlie, Curtis, Ganxsta Zolee és Big Daddy Laca, a Magna Cum Laude, a Republic, Ruzsa Magdi. És a kedvemért összeáll a Skorpió zenekar, pedig ez nagyon ritkán történik meg! Természetesen ott lesz a Tankcsapda is. Ők mind élőben zenélnek majd, és lesznek, akik néhány keresetlen, kelletlen, vagy kellemes szót szólnak majd. Eljön Riszov Évi, Koko, Anger Zsolt, Dombóvári István, Szujó Zoli, Jakupcsek Gabi, Dobó Kata és Tornóczki Anita, de a lista még nem teljes” – mondta Bocsi, aki azt is elárulta, hogy az est házigazdája is egy igazi nagyágyú, Till Attila lesz. 

Nagy Feró

Nagy Feró a Ripostnak mesélt arról, hogy manapság már alig van feladata, ugyanis a felesége és fia is segít a nemzet csótányának a mindennapokban és az üzleti életben egyaránt. 

A nagyobbik fiam, Botond a zenekar és az én menedzserem is.

A feleségem, Ági pedig az itthoni pénzügyi helyzetet tartja rendben. Régen én csináltam a zenekar ügyeit, de ma már semmi dolgom”

Nagy elárulta, hogy korábban a Beatrice háza tájékán ő kezelt minden olyan dolgot, ami a menedzseléssel kapcsolatos. Azonban annak idején fia belekóstolt ebbe a szakmába, azóta pedig hivatalosan is ő az együttes menedzsere. 

Egyszer mondtam neki, hogy kicsit vegye át az irányítást. 

Marosvásárhelyre már úgy mentünk, hogy ő intézte a dolgainkat. Úgy beletanult, hogy iszonyú kényelmes dolgom van. Bárhová megyünk, nem kell semmivel sem foglalkoznom, csak a zenekar művészeti részével. Nélkülem is megy a világ, kifejezetten élvezem, hogy ennyi segítségem van” – mondta a zenész.

(Borítókép: Nagy Feró. Fotó: Kaszás Tamás/Index)