A színésznő szerint a Borat sztárja próbálja megakadályozni, hogy a sajtó beszámoljon a memoárjáról.

Rebel Wilson közösségi oldalain számolt be arról, hogy új „s*ggfejmentes politikát” hirdet felületein, majd mesélt a megjelenés előtt álló memoárjáról is. A színésznő kiemelte, hogy a hamarosan megjelenő, Rebel Rising című könyvében külön fejezetet szentel a „s*ggfejeknek”, akikkel együtt kellett dolgoznia a karrierje során.

Dolgoztam egy hatalmas s*ggfejjel

– jelentette ki a színésznő a könyve kapcsán.

Így került szóba Sasha Baron Cohen, akivel a 2016-os Agyas és agyatlan filmben szerepelt együtt és a közös munka során nem sikerült jó kapcsolatot kialakítaniuk. A film után nem sokkal Rebel Wilson elárulta, hogy egy kollégája megpróbálta tönkretenni a karrierjét, miután elmondása szerint nem volt hajlandó lefeküdni vele.

„Nem hagyom magam megfélemlíteni vagy elhallgattatni drága ügyvédekkel vagy PR-krízismenedzserekkel. Az a s*ggfej, akiről a könyvemben írok, az Sasha Baron Cohen. A könyv meg fog jelenni, ti pedig megtudjátok az igazságot róla” – tisztázta a helyzetet a színésznő egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben, majd azt is elárulta, hogy a könyv 23. fejezetében ír a színészről.

Rebel Wilson azt is közölte, hogy Sasha Baron Cohen megtudta, hogy ír róla a könyvében.

Az említett seggfej próbál megfenyegetni engem

– fogalmazott.

„Felbérelt egy kríziskommunikációs menedzsert és ügyvédeket. Megpróbálja megakadályozni, hogy a könyvemről írjon a sajtó. De a könyv ki fog jönni, és mindannyian megtudjátok az igazságot” – részletezte.

(Borítókép: Rebel Wilson. Fotó: GettyImages)