Szikora Róbert 49 éve él házasságban a feleségével, Zsuzsával. A zenész a mai napig udvarol neki, miközben próbálja őt óvni a nyilvánosságtól. Nemrég kivételt tett, és megmutatta őt a rajongóknak.

Szikora Róbertről és a házasságáról, valamint a Zsuzsával való megismerkedésének történetéről tavaly júniusban írtunk legutóbb. Mint arról akkor beszámoltunk, még tinédzserként ismerkedtek meg egymással, majd 1975-ben házasodtak össze egymással. A z R-Go frontembere azóta is rendületlenül udvarol a nejének .

A feleségem mellett már több mint ötven éve kitartok, és ezen nem is kívánok változtatni. Zsuzsikával együtt kezdtük az életünket, és együtt is fogjuk befejezni!

– szögezte le Szikora a Story magazinban. Hozzátette: nem tudna elszámolni a lelkiismeretével, ha felrúgná a házasságát. Ő még abban a korban nőtt fel, amikor az elromlott dolgokat megjavították, nem kidobták. „Ez nemcsak a kávéfőzőre, a rádióra, a tévére igaz, hanem a kapcsolatokra is. A szerelem egy idő után átalakul, de ha mindketten eleget teszünk a házasságunkért, akkor bizony vissza-visszaköszönnek a nagy érzelmek” – mondta az énekes, aki ennyi idő után még mindig tetszeni akar a feleségének. Harmonikus kapcsolatuk titka többek között az, hogy óvják a nyilvánosságtól, így Zsuzsát csak ritkán láthatják a rajongók. A magazinnak adott interjú alkalmával azonban kivételt tett Szikora Róbert és együtt állt kamerák elé a feleségével. Íme!

(Borítókép: Szikora Róbert. Fotó: RTL)