A házaspár nemrég tett sikeres hajósvizsgát.

Megszerezte a hajósjogosítványt Kulcsár Edina és G.w.M is. A sztárpár régi álmát váltotta valóra azzal, hogy titokban beiratkoztak egy hajósiskolába, ahol sikeresen levizsgáztak jachtvezetésből.

„Nemrég lehetőségünk nyílt sűrűbben hajózni, és ez oda vezetett, hogy el is kezdtük a tanulást Horvátországban. Ezért járunk többször is a tengernél. Az elméletet megtanultuk, most pedig lehetőségünkhöz mérten próbálunk gyakorolni is” – mesélte a Borsnak a negyedik gyermekével állapotos kismama, aki a napokban hivatalosan is hajóskapitány lett férjével együtt. Egyelőre egy barátjuk 18 méter hosszú hajóján gyakorolnak, de a jövőben ők is szeretnének egy saját luxusjachtot.

„Leírhatatlan élmény egy ilyen nagy hajót vezetni, ad egy szabadságérzetet, de emellett komoly felelősség is hárul az emberre, de nagyon sok múlik a »legénységen« is, hiszen nélkülük elég nehéz lenne mind az elindulás, mind a kikötés. De nagyon büszkék vagyunk arra, hogy sikerült valóra váltani ezt az álmunkat, nagyon boldogok vagyunk” – mondta a házaspár, akik szeretnek nagylábon élni. Emlékezetes volt, amikor kapcsolatuk elején a rapper egy porsche-val lepte meg szerelmét.

(Borítókép: Kulcsár Edina és G.w.M. Fotó: Papajcsik Péter/Index)