Kiszel Tünde lányát rengeteg támadás érte, ami nem meglepő, hiszen születése óta kamerák előtt él, azonban ő bízik abban, hogy a kritikusoknál sokkal többen vannak azok, akik valóban kíváncsiak rá.

Hunyadi Donatella

Kiszel Tünde lánya sokáig nem akarta tudomásul venni, hogy szinte egy ország ismeri a nevét születésétől kezdve, de miután beismerte ezt a tényt önmagának is nagy elhatározásra jutott és úgy döntött kilép édesanyja árnyékából és megmutatja, hogy ki is ő valójában.

Édesanyja miatt került reflektorfénybe, azonban kettejük kapcsolatát ez nem befolyásolta, ugyanis édesanyja mindenben támogatja, ráadásul azt is együtt döntötték el, Donatella elválalja a Dancing with the Stars felkérését. A sok szereplés és a hírnév viszont rengeteg kritikussal is jár, akik egyből ítélkeznek felette, de Hunyadi Donatella bízik abban, hogy a kritikusoknál sokkal többen vannak azok, akik valóban kíváncsiak rá.

Nekem is küzdenem kell az előítéletekkel, viszont próbálok ezzel nem foglalkozni, és azon vagyok minden egyes nap, hogy képezzem magam, hogy gyakoroljak, hogy tanuljak, hogy letegyek valamit az asztalra

– nyilatkozta Hunyadi Donatella, aki  a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatójaként operaénekesi pályán képzeli el magát a jövőben.

Csiszár István

Sztárban Sztár leszek! második évadának győztese nagy örömhírt osztott meg: új taggal bővül a családja. Csiszár István első lánya, Valentina már nagyon várja kis testvérét, aki április végén már csatlakozik is hozzájuk, és négyfős családként folytatják közös kalandjukat.

Az énekes elárulta, hogy második gyermeke is lány lesz, amit hatalmas babaváró bulin tudtak meg barátaik és családjuk társaságában. Az eseményen egy nagy lufit kellett kidurrantaniuk, amiből mindenfelé potyogtak a rózsaszín flitterek, Valentina legnagyobb örömére. Az új gyermek nevét az énekes azonban egyelőre még nem árulta el a rajongóknak, sőt még Valentina sem tudja, mivel azt gondolják szülei, hogy elkotyogná valakinek, hogy is fogják hívni húgocskáját.

Csiszár István azt is elárulta a Mokka műsorában, hogy valószínűleg nem lesz harmadik gyerek, ugyanis feleségét a második terhesség még az elsőnél is jobban megviselte, krónikus rosszullétekkel küzdött, amik csak az első trimeszter végeztével sem csillapodtak.

 Next Top Model Hungary

Ahogyan arról a Velveten már beszámoltunk, a Next Top Modell Hungary versenyzőinek úgy kellett kamerák elé állniuk, hogy arcukra és testükre azok a szavak kerülnek fel, amellyel a legtöbbet bántották őket, akár az iskolában, akár a közösségi média felületein, akár az utcán vagy épp családjukon belül.

„A lányok közül sokan a legidősebb lányommal egyidősek. Emiatt is nehéz volt látni, hogy mennyi bántás éri őket akár online, akár a közvetlen környezetüktől.

A modellekről él egy olyan kép az emberek fejében, hogy tökéletesen egészségesek és boldogok, ez az alap elvárás, pedig természetesen nekik is lehetnek gondjaik és traumáik.

A fotózáson el tudtam mondani a lányoknak, hogy nincsenek ezekben egyedül”– árulta el a lányokat segítő Tomán Szabina, aki megosztotta a versenyzőkkel saját rossz emlékeit is.

A legelső szó, ami eszembe jut, az a »kövér«.

Modellként a 90-60-90-es elvárásnak meg kellett felelni, nekem viszont mindig szélesebb volt a csípőm, így még nagyobb figyelem irányult az alakomra. Kelet-közép európai országból érkező modellként sokszor azonosítottak a Balkánnal és a hozzá kapcsolódó sztereotípiákkal. Nagyon sokszor hallottam a »not my type« vagy »not the company’s type« kifejezést is castingokon – ez a visszautasítás, hogy nem vagyok a megfelelő típus, nem vagyok elég jó a feladatra, ez tud nagyon fájó lenni. Az építő kritikához mindig nyitottan álltam. Szeretek tanulni, nagyon fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, így most is szívesen veszem, ha valaki őszinte, de kedvesen megfogalmazott véleményt ír nekem. Ahogy fontosnak tartom ezekből tanulni, ugyanannyira fontos számomra, hogy szigorúan szűrjem a csak ártó szándékkal érkező szavakat, a troll- és álprofilok megjegyzéseit. Ezeket figyelmen kívül hagyom, nem törődöm velük” – mesélte el Tomán Szabna.

(Borítókép: Hunyadi Donatella és Bődi Dénes. Fotó: Papajcsik Péter/Index)