Nehéz hónapokon van túl Gáspár Zsolt, aki több komoly beavatkozáson is átesett.

Gáspár Zsolt

Gáspár Zsolt családjával egy általános szűrővizsgálatra indult januárban, amit minden évben többször is megtesznek. A mostani vizsgálat, azonban nem úgy zajlott, mint a korábbiak, ugyanis olyan dolgok derültek ki, amiket mihamarabb kezelni kellett. Az orvos közölte Gáspár Zsolttal, hogy végbéltükrözésre van szükség, aminek eredményei után egy műtét is követett.

Azonban még ezzel sem volt túl a nehezén a Farm VIP házigazdája. A vizsgálatok során az is kiderült, hogy Gáspár Zsolt már évek óta egy leszakadt izommal élt.

Eleinte csak kisebb szúró fájdalmat érzett a válla felső részében egy régebbi futball sérülés miatt, most viszont csináltak röntgent és ultrahangot is a válláról, ami miatt kiderült, hogy újabb műtét vár a gazdára.

Ezt inkább érzéstelenítéssel csinálják meg

– kérte az orvosokat Gáspár Zsolt, aki nem akarta, hogy másfél hónapon belül kétszer is elaltassák, azonban az orvosoknak sikerült őt megnyugtatni.

A gazda a beavatkozás óta felkötött kézzel jár és még az alváshoz sem veheti le azt. Gáspár Zsolt szerint az ő története is bizonyítja, hogy milyen fontos szűrővizsgálatokra járni.

Radics Gigi

Radics Gigi kamerák előtt idézte fel a hogyan is élte meg a Megasztár műsorát és miképpen változtatta meg az az életét.

Az énekesnő szerint azonban szükség van új tehetségekre, és a műsor új évada tökéletes kiugrási lehetőség a tehetséges emberek számára.

Next Top Model Hungary

A Next Top Model Hungary következő részében az online bántalmazás lesz a téma, így a versenyzők is ehhez illő feladatot kaptak. A lányoknak úgy kellett a kamerák elé állniuk, hogy testüket negatív kritikák, súlyos jelentéssel bíró szavak díszítették.

A feladat sok érzelmet váltott ki a versenyzőkből, amikre nem voltak felkészűlve, így az új részben drámából és sírásból sem lesz hiány.

(Borítókép: Gáspár Zsolt. Fotó: Kaszás Tamás/Index)