Madonna nyilvánosan fejtette ki sérelmét volt szerelme, Dallas Austin iránt, aki évtizedekkel ezelőtt elutasította.

Ismét Madonna került a figyelem középpontjába, ezúttal egy korábbi szerelmi bánat kapcsán, amely úgy tűnik, még mindig foglalkoztatja. Az énekesnő nyíltan beszélt arról, hogy az 1994-es Bedtime Stories album munkálatai során mennyire mély érzelmeket táplált egy zenei producer, Dallas Austin iránt. Az érzések azonban nem találtak viszonzásra, ami a mai napig nyomasztja őt. 

"Őrülten szerelmes voltam belé, de ő úgy bánt velem, mint egy darab sz*rral... Semmi baj, megértem. Csak egy kisfiú voltál. De remélem, mostanra már felnőttél” – nyilatkozta Madonna.

A világhírű énekes, mindig is híres volt arról, hogy vonzódik a nála jóval fiatalabb férfiakhoz, amelyek közül több kapcsolata is nagy nyilvánosságot kapott. Említésre méltó Ahlamalik Williams, a 25 éves táncos, akivel három évet töltött együtt. A kapcsolat komolyságát jól mutatja, hogy Williams édesapja a média előtt is megerősítette, milyen erős kötelék fűzte őket össze, és akár egy esküvő lehetősége is felmerült közöttük. Sajnos, ez a kapcsolat sem tartott örökké.

Egy másik esetre is emlékezhetünk, amikor a63 éves Madonna és 36 évvel fiatalabb exe 2018-ban talált egymásra.  Mindent elsöprő szerelem volt az övék, így a rajongókat hidegzuhanyként érte a hír, hogy szétváltak útjaik.

A 28 éves férfi állítólag belefáradt, hogy Madonna rengeteg időt szán a külsőségekre: napi 4-5 órában a bőrét, a haját ápolta és a testét edzette, ezek után pedig minden fotót beállított, majd azonnal azok szerkesztésébe kezdett.

(Borítókép: Madonna. Fotó: Getty Images)