Három év együttélés után váratlanul szakított Madonna és 28 éves pasija, Ahlamalik Williams. Egy, a párhoz közel álló forrás szerint már hetek óta külön éltek.

A 63 éves Madonna és 36 évvel fiatalabb exe 2018-ban talált egymásra. Mindent elsöprő szerelem volt az övék, így a rajongókat hidegzuhanyként érte a hír, hogy szétváltak útjaik.

A People magazinnak nyilatkozó, párhoz közelálló forrás szerint Madonna és háttértáncosa már hetek óta külön éltek.

A 28 éves férfi állítólag belefáradt, hogy Madonna rengeteg időt szán a külsőségekre: napi 4-5 órában a bőrét, a haját ápolta és a testét edzette, ezek után pedig minden fotót beállított, majd azonnal azok szerkesztésébe kezdett. Mindez pedig rengeteg időt vett el a hétköznapokból.

Egyszerűen unta és utálta, hogy emiatt minden legalább ötször annyi ideig tart, mint kéne, és hiányzik a spontaneitás az életükből

– fogalmazott egy, feltehetőleg a táncoshoz közelebb álló forrás.

Mégis, a férfit végül Madonna rakta ki –alighanem el akarta kerülni, hogy ő kerüljön lapátra – írja a Nuus.hu.

Egy másik, a The Sun-nak nyilatkozó forrás szerint Madonna a szakítást követően belevetette magát a társasági életbe, egyre több időt tölt a barátaival és a családjával.

Tele a naptára, a közelgő életrajzi filmjén és új zenéken dolgozik, valamint sokat törődik a családjával

– tette hozzá a forrás, aki szintén állítja: Madonna és Ahlamik kapcsolata már jó ideje hullámvölgyben volt. Bár a mai napig tisztelik és szeretik egymást, a szakítás mellett döntöttek.

A karma szerint, amikor olyasvalakivel vagy együtt, aki nem neked való, Isten addig használja őt arra, hogy bántson téged, amíg elég erőssé nem válsz, hogy végül elengedd őt

– írta egy 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában az énekesnő.