Keddi hírösszefoglalónkban még: Tót Vera férje reagált a kisboltját érő támadásokra, Molnár Gusztáv új szerelméről vallott.

Molnár Áron

Egyre érdekesebben alakul Molnár Áron és Majka bunyójának története. Azzal kezdődött az egész, hogy a Sztárbox tavalyi évadának a győztese, Molnár Áron az Instagram-oldalán üzent Majkának, akit kihívott a showműsor következő évadára kesztyűzni.

Az RTL-hez visszatérő Majka hamar reagált a kihívásra, de időhiány miatt visszautasította azt és maga helyett inkább Sebestyén Balázst ajánlotta. A rádiós sem szerette volna elfogadni a kihívást és inkább műsorvezető társát ajánlotta maga helyett. Elsőre mindenki azt gondolhatná, hogy Rákóczi Ferit szerette volna ringbe küldeni Sebestyén, azonban ő Ráskó Eszterre gondolt.

Téged nem is hívtalak ki... viszont Ráskó Eszter ellen... megőrültél?

– kommentelte Sebestyén Balázs ötletét Molnár Áron, azonban ennyivel nem úszta meg a zenész, ugyanis a humorista készített egy videót, amiben kihívja bokszolni Molnár Áront.

„Hello Áron, akkor most lejössz?” – kérdezi a videóban Ráksó Eszter.

„Nekem most nem alkalmas, mert főpróba hetem van augusztusig, meg anyám is főzött..” – hallható Molnár Áron válasza a paródiában.

A színész-aktivista azonban készített még egy videót tegnap este, amiben ismét elszavalja, hogy „miért nem ér rá” Eszterrel ringbe szállni, ám ebben az esetben ő is ajánl valakit maga helyett, ami azért is furcsa kicsit, mert eredetileg ő akart bunyózni, de úgy látszik meggondolta magát és mostmár ez bizonyos „Tónit” küldene a ringbe.

Pauli Zoltán

A Momentum Mozgalom még vasárnap rakott ki egy videót, amelyben elmondták, hogy Pauli Zoltán séf – aki egyébként Tóth Vera férje – 39 millió forintos állami támogatással nyitott egy boltot Palkonyán, ahol prémium termékeket kínál a pár száz fős falu lakosainak.

Szarvasgomba van, parizer nincs

– mondták a videóban, célozva arra, hogy szerintük nem ilyen termékeket kellene árulni egy ilyen kis faluban.

„Ez a helyi momentumos polgármesterjelölt és az őt támogató mozgalom egyoldalú, meggyőződés nélküli véleménye” – nyilatkozta a hvg.hu-nak Pauli Záltán, a lap pedig megjegyzi, hogy a Momentum videójában nem jelenik meg sem a PalKonyha Speiz nevű üzlet és kínálata, illetve nem kérdezik meg benne a helyieket sem.

„Olyan dolgok jelentek meg abban a videóban, mintha én valami pályázati csalás és mutyi révén forrásokhoz tudtam volna jutni, és hogy ez az egész kisboltprojekt nem valósítja meg a pályázati célokat. Ez mind szemen szedett hazugság. Minden olyan dolog, ami a pályázatban vállalásra került, az megvalósult” – szögezte le a séf, aki elmondta, hogy három éve nyitotta az üzletet, ahol valóban árul delikatesz termékeket, de vannak nem prémium áruk is, mert úgy gondolja csak akkor tartható fenn egy kisbolt falun, ha vegyes a kínálat.

A retró kisbolt, ahogy azt sokan elképzelik, nem fenntartható.

Pontosan tudom, hány falusi ember vásárol egy ilyen kisboltban, és ha csak az ő vásárlásaikból tartjuk fenn a vállalkozást, az teljes csőd. Ezért mi kitaláltuk azt a modellt, hogy az üzletünk álljon több lábon, legyen közösségi tér, kávézó, delikateszüzlet, pékség is egyben, egy olyan egység, amely nemcsak a falusi emberek mindennapi élelmiszer-szükségletét igyekszik kiszolgálni, de a gasztrofaluba érkező, nagyszámú vendégsereget is, akik meg tudják venni a helyi különleges termékeket is” – magyarázta Pauli Zoltán, aki szerint a „momentumos polgármesterjelölt és az egész családja” is szívesen jár hozzá.

„A videóban azon élcelődtek a politikusok, hogy képzeljük el a helyi nénit, aki majd átszalad szarvasgombás fűszerért a kisboltba.

Ezzel ők lenézik, sőt, megalázzák a falusi embereket.

A kisboltban valóban van szarvasgomba termék, egy olyan termelőtől, aki egyébként a falunkban él, és aki ráadásul egy európai hírű szarvasgombavadász fiatalember. Keresőkutyája többszörös világbajnok, és az életét tette fel arra, hogy a szarvasgombatermékeiből üzleti vállalkozást építsen” – tette hozzá Pauli Zoltán.

Molnár Gusztáv

Az utóbbi néhány hét igencsak bizalomkeltő volt Molnár Gusztáv számára, hiszen a szakmai sikerek mellett a magánélete is egyre jobban alakul.

Az életem most minden létező aspektusában egészségesnek mondható.

Ez jól megmutatkozik a fizikális és a mentális állapotomban is. A kedvesemmel, bár nem együtt töltöttük a szilvesztert, éjfél után pár perccel lefolytattunk egy beszélgetést, amelyben mindketten megfogalmaztunk egy-egy, akkor még elérhetetlennek tűnő vágyunkat. Én azt tűztem ki célul, hogy megtanulom szeretni önmagam. Ezzel ugyanis rengeteg gondom akadt a múltam során. Még akkor is képtelen voltam akár csak kedvelni is önmagam, ha történetesen mások megpróbáltak szeretni engem. Éppen ezért nem is tudtam elfogadni a kapott érzelmeket. Nem értettem, hogy mások hogyan képesek szeretni engem, hiszen semmi szerethetőt nem találtam önmagamban” – árulta el a Borsnak színész, aki a kedvesének köszönheti, hogy egyre jobban el tudja fogadni önmagát.

„Ő nem csak a kedvesem, de a legjobb barátom is, és ez egy egészen új szín az érzelmeim palettáján. Megkapom és megadom azt a bizalmat, amit korábban talán meg sem érdemeltem, és amiről el sem tudtam képzelni, hogy valaki iránt képes leszek érezni” – magyarázta a színész, aki szerint végre sikerült leküzdenie féltékenységét is.

Korábban pokoli féltékeny voltam, és ez az érzés nyom nélkül eltűnt a lelkemből.

Ebben talán az a fajta nyílt sisakos őszinteségben lehet döntő szerepe, amit tudatosan építettünk be a kapcsolatunkba. Egyszerűen nincsenek játszmázások, kegyes, vagy kegyetlen hazugságok és ez felszabadító” – fogalmazott.

(Borítókép: Molnár Áron. Fotó: Kaszás Tamás/Index)