Hírösszefoglalónkban tovább: még több plasztikát tervez Molnár Anikó, beleszálltak Tóth Veráék kisboltjába.

Tóth Vera

A palkonyai kisboltjuk miatt került a Momentum célkeresztjébe Tóth Veráék családi cége. A magyar kispárt szerint az énekesnőék által, a Magyar Falu Program keretében kapott 39 milliós forintos támogatást szabálytalan keretek között kapták meg. A kisbolt a párt állspontja szerint egy gourmet üzlet lett, így nem sikerül betöltenie azt a funkciót, amire eredetileg pályáztak vele, hiszen jóval drágább, prémium üzlet funkcióját tölti be jelenleg – számolt be a hvg

„Minden van, csak az nem, ami a helyi élethez alapvető szükséglet, ami egyébként a pályázat feltétele volt” – mondta Tompos Márton, a Momentum alelnöke.

Molnár Anikó

Az erotikus modellnek állt Molnár Anikónak egyre kevesebb ideje van foglalkozni magával és a külsejével. Erről a Borsnak panaszkodott az OnlyFans-en népszerű modell.

„Azt gondoltam, hogy az OnlyFans sokkal több szabadságot fog adni, vagyis több szabadidőm lesz, de közben meg sokkal kevesebb lett. (...) Tartok attól, hogy az egészségem, vagy a külsőm rovására megy ez a rengeteg munka. Ez utóbbi szerintem már látszik is. Tíz kiló jött fel” – mondta a Borsnak Molnár Anikó, aki azt is elárulta, hogy nem elégedett magával, ezért több műtétet is tervez.

„Az a feladatom, hogy szép legyek, és ha most belenézek a tükörbe, baromi messze látom magam a széptől” – fakadt ki a 49 éves modell, majd elárulta a bulvárlapnak, hogy az első lépés az, hogy lefogyjon, utána pedig fiatalító műtétet tervez: hasplasztikát csináltatna és nagyobb kebleket.

Molnár Áron

A Sztárbox tavalyi évadának a győztese, Molnár Áron az Instagram-oldalán üzent az RTL-hez visszatérő Majkának, akit kihívott egy a showműsor következő évadára kesztyűzni. Majka hamar reagált is a Facebook-oldalán, ahol időhiányra való tekintettel visszautasította a színészt, ugyanakkor örömmel ajánlotta maga helyett Sebestyén Balázst. A rádiós ma reggel szintén humorosan fogta fel a kihívást és maga helyett műsorvezető társát ajánlotta. Bár mindenki azt gondolhatná, hogy ez Rákóczi Feri volt, azonban Balázs inkább Ráskó Eszterre gondolt. 

(Borítókép: Molnár Áron. Fotó: Szollár Zsófi/Index)