Pénteki hírösszefoglalónkban még: Gelencsér Tímea nagy lépésre szánta el magát, Palácsik Tímea visszatért Magyarországra, hogy elmenjen egy reflexológiával foglalkozó testvérpárhoz.

Sebestyén Balázs

A Balázsék című műsorhoz nemrégiben csatlakozott Ráskó Eszter, miután egy hosszú procedúrát követően a hallgatók megszavazták, hogy ki vegye át a tavaly decemberben változó Vadon János helyét.

Az új műsorvezető hamar beilleszkedett a rádiós csapatba és sokan szeretik az új energiát, amit belevitt a műsorba. Most pedig egy elképesztő fotózásra is rávette a csapatot.

A Rádió 1 reggeli hármasa bőrszerkót húzott, amiről Ráskó Eszter TikTok-oldalán számolt be.

Én mondtam, hogy nem leszek nagy hatással erre a műsorra; ez úgy volt jó, ahogy van. Ugye, Feri?

– kérdezte viccesen a videóban Rákóczi Ferit az új műsorvezető, aki éppen öltözködött a különleges fotózásra.

@eszterrasko Mindig azt kérdezitek, mit csinálunk adás után. @Balázsék ♬ eredeti hang - Ráskó Eszter

Palácsik Tímea

Palácsik Tímea pár nappal ezelőtt landolt Ferihegyen, de máris olyan sok programon vett részt, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Andy Vajna özvegyének első útja a betegeskedő nagymamájához vezetett, de volt már barátnőkkel vacsorázni, buliban, és sétálni is a belvárosban, sőt ellátogatott egy egészségközpontba, a Vargha Metodikába is.

A Bors hívja fel a figyelmet arra, hogy az egészségközpont neve onnan lehet ismerős, hogy 2014-ben nem túl pozitív hírnevet szerzett magának Bajor Imre halálakor, ugyanis a vállalat ciánnal próbált meg segíteni a színészen, ez pedig azonnal kiverte a biztosítékot sokaknál, sőt a Gazdasági Versenyhivatal figyelmét is felébresztette az ügy és vizsgálódni kezdtek és találtak is elég hibát, így az akkori legmagasabb kiszabható büntetéssel szankcionáltak. Időközben az is kiderült, hogy Vargha Zoltán jogtalanul használja a neve előtt a „dr” jelzőt, mivel sem doktori fokozata, sem diplomája sincs.

Andy Vajna özvegye csütörtökön tett közzé egy fotót arról, hogy a Vargha Zoltán fiai, Vargha Zsolt Sebastian és Vargha Attila Róbert által vezetett gyógyközpontba ment, ahol „egyedi, továbbfejlesztett, reflexológián alapuló, komplex terápiát" hirdetnek, „mely a talpon és lábfejen lévő idegleképeződési pontok manuális, ismétlődő, meghatározott módon történő ingerlésével ér el maradandó változást a szervezetben."

Gelencsér Tímea

Sokak rajonganak Gelencsér Tímeáért többek között szinte tökéletes külsője miatt, de a műsorvezető még sincs megelégedve magával. Gelencsér Tímea úgy döntött, hogy elkezd fogszabályzásra járni.

„Rászántam magam, igen! A láthatatlan fogszabályzás mellett döntöttem, hogy tökéletes legyen a mosolyom! Szemből semmi problémám nem volt vele, viszont profilból nem voltam megelégedve a fogsorommal” – fejtette ki a műsorvezető a Blikk szerint.

(Borítókép: Sebestyén Balázs. Fotó: Papajcsik Péter/Index)