Rendhagyó programmal tisztelegtek Bruce Willis munkássága előtt az idei TCM Classic Film Festival nyitóestéjén Los Angelesben, április 18-án. A rendezvényen levetítették az idén 30 éves Ponyvaregény című filmet. Az eseményen Willis szerettei is tiszteletüket tették.

Különleges módon ünnepelte meg Bruce Willis ikonikus szereplését az idén 30 éves Ponyvaregény című filmben a színész felesége, Emma Heming Willis, a lánya, Tallulah Willis, és az exfelesége, Demi Moore. Az afáziával küzdő híresség szerettei a TCM Classic Film Festival nyitóestjén vettek részt Los Angelesben április 18-án, az eseményen pedig rendhagyó módon, az ikonikus film levetítésével tisztelgett a szakma Bruce Willis és munkássága előtt.

 A vetítésen a produkció több szereplője, például John Travolta, Uma Thurman és Samuel L. Jackson is jelen volt, Willis azonban az egészségi állapota miatt nem tudta elfogadni a meghívást. Helyette a fentebb említett rokonai közösen tették tiszteletüket a rendezvényen. Emma Heming Willis egy fekete Dior nadrágkosztümben és hófehér szatén blúzban lépett a vörös szőnyegre, míg Talullah egy ennél lazább öltözékben, bő, szakadt farmerben, sárga pólóban, fekete blézerben és baseballsapkában jelent meg.

A sapka különlegesebb volt, mint amilyennek első ránézésre tűnt: belehímezték ugyanis az édesapja keresztnevét. Így ugyan a színész személyesen nem lehetett ott velük, ők egy pillanatra sem feledkeztek el róla.

Bruce Willis és felesége 15 éve mondták ki a boldogító igent

Bruce és Emma Heming Willis márciusban ünnepelte a 15. házassági évfordulóját, amiről a feleség egy Instagram-posztban számolt be.

„Ma van a 15. házassági évfordulónk! (...) Két ragyogó, életvidám és egészséges lányunk van. Családi egységünk a kölcsönös tiszteletre és csodálatra épül. Egyszerűen csak szeretem és csodálom azt a férfit, akihez hozzámentem” – írta.

A párnak egyébként két közös gyereke van, a 9 éves Evelyn és a 12 éves Mabel. Bruce-nak a Demi Moore-ral való házasságából három másik lánya is született, a 35 éves Rumer Willis, a 32 éves Scout Willis, valamint a vetítésen is jelen lévő, 30 esztendős Tallulah.

Már két éve beteg

Bruce Willisről 2022-ben állapították meg, hogy afáziával küzd, majd 2023 februárjában a család azt közölte, hogy frontotemporális demenciát diagnosztizáltak nála. Azóta sorra érkeznek a hírek arról, hogy az egykori színész egyre kevésbé ismeri fel a barátait, szeretteit, illetve már beszélni sem beszél.

(People)

(Borítókép: Bruce Willis. Fotó: Getty Images)