Bruce Willisről 2022-ben állapították meg, hogy afáziával küzd, ám egy évvel később rengeteget romlott az állapota: tavaly februárban a család azt közölte, hogy frontotemporális demenciát diagnosztizáltak nála, azóta pedig sorra érkeznek a hírek arról, hogy egyre kevésbé ismeri fel a barátait, szeretteit. Mégis, akad egy csöppség, akit máig hatalmas mosollyal az arcán köszönt, ez pedig nem más, mint közel egyéves kisunokája, Louetta.

Rumer Willis, Bruce Willis legidősebb, Demi Moore-ral közös lánya tavaly áprilisban adott életet a kislányának, Louetta Isley Thomas Willisnek. A 35 éves színésznő nemrég kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, milyen nagypapa a Drágán add az életed! filmsorozat sztárja.

Bruce Willist 2022-ben afáziával diagnosztizálták, majd egy évvel később frontotemporális demenciát állapítottak meg nála az orvosok. A színész kénytelen volt felhagyni a munkájával, ugyanis már képtelen volt megjegyezni a szövegét, valamint a mondatalkotás is egyre nagyobb nehézséget okozott neki. Mostanra az exfeleségét, Demi Moore-t sem ismeri fel, illetve már egyáltalán nem beszél. Mégis, a családtagjai egytől egyig kitartanak mellette és minden apró mosolyának örülnek.

„A legtökéletesebb példa arra, hogy ki az apám a való életben, A simlis és a szende című sorozatban játszott karaktere, aki bájos, vicces, egy kissé őrült és egyfajta huncut csillogás van a szemében. Kedves és aranyos, akárcsak az apám, mind a mai napig” – mondta Rumer a The Postnak a 68 éves sztárról. Hozzátette: mindez nemcsak az apjára, hanem az édesanyjára, Demi Moore-ra is igaz, akivel a színész 1987 és 2000 között élt házasságban. Rumerrel együtt összesen három gyerekük született, a jelenleg 32 éves Scout és a 29 esztendős Tallulah. 

Bruce Willis 2009-ben házasodott újra Emma Heminggel, akitől két gyereke született, a most 11 éves Mabel és a 9 esztendős Evelyn. Heming és Moore egy 2022-es családi nyilatkozatban megerősítette kettejük „szívélyes” viszonyát, amikor először bejelentették Willis betegségét, ezzel rámutatva, hogy egy családként állnak a színész mellett. Állítólag mindig egy fedél alá költöztek, hogy vállvetve támogassák az egykori akcióhőst. Az apró kommuna tavaly áprilisban egy új családtaggal bővült, ugyanis megszületett Rumer Willis és Derek Richard Thomas énekes kislánya, Louetta Isley Thomas Willis. 

Az arca minden alkalommal felragyog, amikor meglátja Louettát

– árulta el Rumer Willis, aki azt is elmondta, hogy hogyan hívja a kislánya a nagyapját. „Hogy hogyan hívjuk? Mindig másképp. Vagy Papunak vagy Grand-Daddiónak (nagypapácskának) becézzük. Utóbbit nagyon szeretem, mert amikor gyerekek voltunk, mindig Daddiónak (apácskának) neveztük őt” – mesélte a színész legidősebb lánya. Hozzátette: Demi Moore is kapott egy becenevet, őt Yayának hívja a kicsi.

„Amikor mérges lesz, pont úgy néz ki, mint az apám. Imádom, olyan, mintha az apró hasonmásom lenne. Amikor az emberek meglátják őt, mindig megjegyzik, hogy le sem tagadhatnám” – jegyezte meg az édesanya a 9 hónapos kislányáról, aki a Willis nevet viszi tovább.

A névválasztás nagyon érdekes volt. Én, az apám és a férjem is mind imádjuk a zenét. Apu kedvencei Louis Armstrong és Etta James voltak, illetve nagyon szeretjük az Isley Brotherst. Ezeknek a keveréke lett végül a Louetta Isley, majd megkapta férjem vezetéknevét, valamint az enyémet is. A hivatalos vezetékneve a Willis, mert apámnak nincs fia, Dereknek viszont van egy bátyja. A Willis nevet csak így tudjuk továbbvinni” fejtette ki Rumer Willis, aki saját bevallása szerint legalább 6-7 gyereket szeretne.

Őrült vagyok, de ha Isten is úgy akarja, és a testem is képes lesz rá, akkor annyi gyereket vállalok, amennyit az univerzum szán nekem.

(NewYorkPost)

(Borítókép: Bruce Willis. Fotó: Getty Images)