Hétfői hírösszefoglalónkban még: műsorvezetőtársa árulta el, hogy mi Marics Péter legidegesítőbb szokása, három éve nem tudja eladni egykori otthonát Törőcsik Mari.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edina és Szabó András, vagyis Csuti közös gyermeke, Nina most ünnepelte negyedik születésnapját. A kislány mindent megkapott, amiről egy gyerek álmodhat és mivel még „Jégvarázs-lázban” ég, így a születésnapi buliját is a filmes tematikában tartották meg. Az esemény jól sikerült, azonban Kulcsár Edina meglepő vallomást tett.

Nem is olyan régen született meg Amara, Kulcsár Edina már ismét állapotos lett. Nagyon rövid idő telt el a két várandóság között, így Nina tavalyi születésnapján is terhes volt, ami miatt komoly tapasztalatokat szerzett az egykori modell.

„Egy évvel ezelőtt nagyon sok, akkor még bölcsis társat hívtunk, meg persze ovis barátokat is Medinek, ráadásul szülők nélkül. Mindent 8 hónapos várandósan.

Hát az első 10 percben fogtam a fejem, hogy én hülye ezt hogy gondoltam?

Dehát mindent a gyerekek öröméért” – vallotta be Kulcsár Edina a Borsnak.

Marics Péter

Majka és Pápai Joci távozása után Pető Brúnó és Marics Péter lett a Zsákbamacska új két műsorvezetője. Bár a két zenész jó barátságot ápolnak Pető Brúnó szerint Marics Péternek van egy idegesítő szokása.

„A munka Petivel mindig olajozottan megy, könnyen megtaláljuk a közös hangot, legyen szó zenéről, sportról, vagy most épp műsorvezetésről. Egy hullámhosszon voltunk végig, ahogy Szandival is. Szerintem nagyon jó csapatot alkottunk, és ezt hamarosan a nézők is láthatják – kezdte a Borsnak Pető Brúnó, aki kitért a nehezebb pillanatokra is.

„Peti egy kicsit lazábban kezeli az időpontokat... Én szeretek időben odaérni, mindenhova. Ha mondjuk 50-re van jelenésem, akkor 49-kor már ott vagyok. Na, Petinél ez nem így működik, mert ő meg 55-re érkezik ilyenkor. Amikor együtt kellett lemenni felvételre, általában én vártam emiatt, de nekem amúgy az összes barátom ilyen” – fogalmazott a műsorvezető.

A zenészek mindent lesz**nak, ami időpontokkal kapcsolatos. Ennek én iszom meg a levét...

– tette hozzá.

Törőcsik Mari

A Blikk számol be arról, hogy már három éve eladó a Nemzet Színésze, a háromszoros Kossuth-díjas színésznő, Törőcsik Mari egykori otthona 69 millió forintért.

„Eladóvá vált Velem községben egy 1450 négyzetméteres telken lévő, kb. 140 négyzetméter méretű, régi parasztházból igényesen átalakított lakóépület” – így kezdődik Törőcsik Mari egykori otthonának hirdetése, amiből kiderül, hogy a művésznő által 1973-ban vásárolt, majd tíz éve a lányának, Teréznek ajándékozott ház Velem központjában pincével és egy kis medencével is rendelkezik.

„A házban két bejárat, négy szoba, két zuhanyzós fürdőszoba, két konyha, valamint külön kazánház (gáz központi fűtés) és boltíves pince található. A kert végig füvesített, ahol gyümölcsfákat, 15 négyzetméteres gerendaházat és egy kis medencét láthatunk” – derül ki a hirdetésből, azonban az otthon egyik legnagyobb értéke, hogy megtalálhatóak benne Törőcsik Mari személyes tárgyai, így bepillantást nyerhetünk abba, hogy hogyan élte utolsó éveit a betegsége miatt a házából már nagyon ritkán kimozduló színésznő.

„Teréz ide nem jött évek óta, azt hallottam, külföldön él, nem is akar hazaköltözni, ide meg aztán semmiképpen” – árulta el az egyik szomszéd, aki örülne annak, ha ismét megtelne élettel az otthon.

Felröppent a hír, miszerint Járai Máté vásárolhatja meg az ingatlant, aki Maár Gyula révén Törőcsik Mari fogadott unokája lett.

Sosem felejtem el azokat a nyarakat, amelyeket gyerekként ott töltöttem.

Az esküvőm is Velemben volt, amit pont Mari mama intézett. Nem tagadom, korábban rendszeresen álmodoztam arról, milyen lenne, ha megvenném, majd odaköltöznék. De erről mostanra véglegesen lemondtam. Egyrészt, mert nemrég vásároltunk egy hasonló ingatlant Horányban, másrészt Velem rettenetesen messze van Budapesttől, engem pedig a munkám jelenleg ideköt, így reálisan sem lett volna kivitelezhető a dolog” – árulta el Járai Máté a Best Magazinnak.

(Borítókép: Kulcsár Edina. Fotó: Papajcsik Péter/Index)