Keddi hírösszefoglalónkban a nap legfontosabb történéseit szedtük össze a hírességek világából.

Trokán Nóra

A színésznő a Hot! magazinnak nyilatkozott. Az interjúban többek között az is szóba került, hogy mennyire nehéz manapság szülőnek lenni – sőt gyereknek is.

„A mai világhoz máshogy kell alkalmazkodni, kicsit sajnálom is őket. Nehezebb lehet gyereknek lenni, mint a kilencvenes években” – kezdte Trokán, aki a közösségi média jelentette kihívásokra is reagált. 

„Nehéz kérdés, mert ha tiltod a gyereknek, mondjuk, a közösségi médiát, akkor az ciki, mert nem tud hozzászólni a beszélgetésekhez, de közben meg kicsik még, hogy ők maguk kontrollálják – mondta a színésznő. – A gyerekek többségén azt látom, hogy nehezen kezelik, sokszor egyenesen dührohamot kapnak, ha megvonják tőlük a képernyőt. A mi generációnk nem erre volt trenírozva, úgyhogy ez egy nagyon nehéz lecke”

Győzike Show

A TV2 jelentette be az év nagy televíziós meglepetését: ősztől ismét nyomon követhetjük a Gáspár család mindennapjait, így 14 után újraindul a Győzike Show. A különbség csak annyi, hogy a reality ezúttal nem az RTL-en, hanem a TV2-n lesz nyomon követhető, ám egyelőre még kérdéses, hogy minden családtag feltűnik-e a képernyőn – számolt be a Blikk.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté

Immár több mint kilenc hónapja él Kanadában Polyák Lilla és Gömöri András Máté. Utóbbiról korábban beszámoltunk, hogy színésztanfolyamra jár és közben a testedzést is űzi. Ezúttal a Meglepetés magazinnak adott exkluzív interjúból kiderült, hogy Polyák Lilla mivel tölti az idejét: „Mindketten sokat dolgozunk. Online énekórákat adok, és az itt megalakult saját zenekarommal is fellépek, ezenkívül egy nagyszabású ABBA Tribute Show-ban is szereplek. Hamarosan turnéra indulunk Ontario államban”– mesélte a színésznő a lapnak.

Ábel Anita

A műsorvezetőnő ritkán beszél a férjéről, Robertóról, ám nemrég a Hot! magazinnak adott interjúban elárulta néhány kulisszatitkot a megismerkedésükről. 

Ábel Anita elárulta, hogy amikor megismerkedtek, Robertónak nem volt tévéje, így fogalma sem volt, kibe szeret bele.

„Én otthon az ő párja vagyok. Büszke rám, eljön megnézni a színházban, a tévéműsorokban, de ettől függetlenül éljük az életünket. Ő azért szeret, amilyen ember vagyok, és ez oda-vissza igaz – részletezte Ábel Anita a kapcsolatukat.

A munkában mind a ketten száztíz százalékban próbálnak teljesíteni. Tanácsot kérnek egymástól, azonban nem szólnak bele egymás életébe.

Együtt élünk, de nem élünk kritikával a másik felé.

(Borítókép: Ábel Anita. Fotó: Kaszás Tamás/Index)