Hírösszefoglalónkban még: Fodor Zsóka részletesen mesélt egykori párjairól, Tóth Andi nem egyedül készül az X-Faktorba, egy egész stábot visz magával.

Veréb Tamás

Januárban Gálvölgyi János komoly, szókimondó kritikát fogalmazott meg a mai felkapott tévéműsorokról és celebekről.

Most egy másik színész Veréb Tamás is úgy érezte, hogy fel kell szólalnia a hazai műsorok és híreségekkel szemben, mert „sorra tűnnek el a valódi tehetségek, a valódi tartalmak, a minőség”.

Gyerekek, hát kik ülnek zsűri székekben, és kik vannak minden műsorban? Tényleg ilyen világot szeretnétek?

– tette fel a kérdést még tavaly szeptemberben közösségi oldalán a színész, akinek már akkor elege volt, most pedig el is mondta, hogy miért.

„Ki kellett írnom magamból. Nem mondom, hogy ezzel megváltom a világot, de ha senki nem szólal meg, akkor nem fog változni semmi. Tudom, nem vagyok vele egyedül a szakmában, sokan látjuk, milyen mélyrepülésben vannak bizonyos televíziós közegek, a kollégákkal néha megkérdőjelezzük azt, hogy milyen műsorok és milyen emberek kapnak lehetőséget" – magyarázta Veréb Tamás a story.hu-nak.

„Vannak még minőségi műsorok, ahol igényes a szórakoztatás, mint például a Sztárban Sztár vagy a Sztárbox, a sport miatt. De hogy negatív példát is mondjak, vállalom, például a Kőgazdag fiatalok… engem elborzaszt, hogy valaki szerint erre van igény.

Aki látta ennek csak a címét vagy a beharangozóját, az tudja, hogy miről beszélek, mikor azt mondom, hogy ez egy trash műsor, amire ezek szerint szükség van. Én mindig szégyellem magam ezért

– tette hozzá.

Tóth Andi

A napokban kiderült, hogy Tóth Andi lesz az X-Faktor női zsűrije, azonban a hírek szerint nem egyedül fog megérkezni az RTL tehetségkutatójába. Az énekesnőről tudni lehet, hogy régóta ugyanaz a stáb készíti fel a műsorokban való megjelenésre, ő pedig – a Blikk információi szerint – a „győztes csapaton” azt követően sem szeretne változtatni, hogy a konkurenciához igazol.

Tóth Andi már korábban beszélt arról, hogy kevés ember van, akiben maximálisan megbízik, de sminkese, Bényei Bettina, fodrásza Frohner Fecó és stylistja, vagyis Kiss Márk a feltétlen bizalmát élvezik. Az előbbi két szakember már jelezte is, hogy a csatornaváltással sem szűnik meg a közös munkájuk Tóth Andival.

„Minden komolyabb fotózásra, tévéműsorra elhív, sok mindenen mentünk már keresztül együtt. A hét elején megkapom a ruhatervet Kiss Márktól, ahhoz Bényei Bettivel, a sminkessel kitaláljuk a sminket és a hajat, amelyet aztán egyeztetünk Andival, és persze, változtatunk rajta, ha erre neki igénye van” – árulta el a közös munkáról Frohner Fecó korábban a Blikknek.

„Mivel a forgatások még távol vannak, jelenleg is zajlanak a mentorok beauty csapataival az egyeztetések. Természetesen mindig igyekszünk a mentorok mellé olyan szakembereket felkérni, akikkel szeretnek és tudnak is együtt dolgozni.

Azt pedig már előzetesen megígérhetjük, hogy mindenki nagyon jól néz majd ki a műsorban

– mondta el Verebély Marcell, az X-Faktor senior kreatív producere.

Fodor Zsóka

A színésznő már kétszer állt oltár elé, azonban mindkét kapcsolata zátonyra futott a párjának alkoholizmusa miatt. A 81 éves Fodor Zsóka a Hot! magazinnak adott interjút, ahol gyermekkorától kezdve a párkapcsolatain át rengeteg mindent mesélt életútjáról.

„Amikor még csak udvarolt, jó humorú anyám azt mondta rá: »Menj hozzá, lányom: első férjnek jó lesz!«

János szeretni való ember volt, viszont nem volt benne semmi ambíció.

Nyolc hónap után váltunk el, barátságban; tudtuk, hogy nem közös az utunk” – mesélte el első férjéről, Szerdahelyi János a színésznő, akivel még az Irodalmi Színpadon ismerkedett meg.

Másodszorra Henkel Gyulával házasodott össze Fodor Zsóka. A színész akár a Budapesti Operettszínházban játszott kimagasló szerepeit is feladta volna Fodor Zsókáért, de a színésznő ezt nem hagyta.

„A második férjem tündéri ember és tehetséges színművész volt, de az alkohol rabja. Bár akkor is aranyos volt, ha ivott, egy idő után emiatt mégsem akartam vele élni, így ennek is vége lett. Később is volt erősen italozó udvarlóm.

Én valahogy vonzom a piásokat

– jellemezte második férjét Zsóka, aki második válása után nem talált párra.

„A válásaim után többé nem dobbant meg a szívem, márpedig szerelem nélkül nem tudnék létezni egy kapcsolatban. Ez már nem számít, ám azt máig sajnálom, hogy nem szültem gyereket; ahogy jó társat, úgy jó apajelöltet sem találtam, sajnos” – tette hozzá a színésznő.

(Borítókép: Veréb Tamás. Fotó: Szollár Zsófi/Index)