Bruce Willis lányai nemrég összeálltak egy közös fotóra, méghozzá nem is akármilyenre: bikiniben mutatták meg alakjukat a nagyérdeműnek. Íme!

Bruce Willis legidősebb lánya, Rumer egy nem mindennapi fotóval lepte meg követőit nemrég az Instagramon.

„Szerdán rózsaszínt viselünk! Közreműködött a legkisebb Willis” - írta az alább látható felvétel mellé Bruce Willis legidősebb, 35 éves lánya,aki a Bajos csajok című filmre is utalt a kiírással.

A képen Rumer középen szerepel, ő az egyetlen, aki a testvéreivel ellentétben nem bikiniben, hanem fürdődresszben pózol. Balra tőle Tallulah, jobbra pedig Scout Willist láthatjuk már jóval pőrébb öltözékben. A fotósorozatban látható további felvételeken a dressz ellenére Rumer is feltűnik merészebb pózokban, többek között dekoltázst villantva. Az első, illetve néhány további fotón Rumer egyéves kislánya, Louetta is szerepel. A kislánynak a múlt héten ünnepelte a születésnapját a Willis-család, hétvégén pedig a szülők egy soha nem látott közös fotót is megosztottak gyermekükről és annak nagyapjáról, Bruce Willisről. Ezt az alábbi cikkünkben láthatja.

Bruce Willisről még 2022-ben jelentette be a családja, hogy afáziával küzd, majd 2023 februárjában azt közölték, hogy frontotemporális demenciát diagnosztizáltak nála. Azóta sorra érkeznek a hírek arról, hogy az egykori színész egyre kevésbé ismeri fel a barátait, szeretteit, illetve már beszélni sem beszél.

(Borítókép: Tallulah, Rumer és Scout Willis. Fotó: Getty Images)