Az énekesnő hisz az életen át tartó tanulásban, így 34 évesen is örömmel ült vissza a Szegedi Tudományegyetem osztálytermeibe.

Janicsák Vecát tavaly felvették a Szegedi Tudományegyetem államilag finanszírozott pszichológia szakára, a 34 éves énekesnő pedig örömmel ült vissza az iskolapadba szeptemberben, ugyanis régi vágya vált valóra ezzel.

Érdekelt a pszichológia, szerettem volna visszaülni az iskolapadba és olyasmiből szerezni diplomát, amihez valóban van közöm.

Önszántamból tanulok, így van bennem lendület, ráadásul az előadások és gyakorlatok túlnyomó részét kifejezetten élvezem. Szerencsés alkat vagyok, mert van energiám, amiből bőven jut mindenre és mindenkire, aki és ami fontos” – mondta az énekesnő a Blikk szerint.

Janicsák Veca nagyon vigyáz arra, hogy ne osszon meg túl sokat magánéletéből, de az jó ideje köztudott, hogy stabil párkapcsolatban él, a biztos háttér pedig jó alapot nyújt számára a tanuláshoz.

„Nálunk van szolidaritás a családban és otthon is, így nemtől és feladatoktól függetlenül segítjük egymást az előrejutásban és minden teendőben, hiszen az mindenki közös érdeke, hogy az egyéni ambíciók is megvalósulhassanak.

A diploma, a tudás szerintem mindenképpen használható, és szeretném is majd kamatoztatni

– fogalmazott Janicsák Veca, aki elárulta, hogy környezete elemzésére szeretné használni frissen megszerzett tudását.

„Mivel nem öngyógyítás vagy önismereti célból fogtam bele a tanulmányaimba, így alapvetően a megfelelő szakmai kompetencia megszerzésén dolgozom és szeretném minél intenzívebben elmélyíteni a megszerzendő és már megszerzett tudást” – magyarázta az énekesnő.

(Blikk)

(Borítókép: Janicsák Veca. Fotó: Szollár Zsófi/Index)