Csütörtöki hírösszefoglalónkban még: Molnár Anikónak nehezen megy a társkeresés, Kóbor János lánya énekesnő lett egy bandában. 

Janicsák Veca

Az énekesnő nehéz időszakon van túl: átesett egy műtéten, elvált a férjétől, és kislányával új életet kezdtek. Az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szereplő Janicsák nemrég kapott egy csomagot a műsorban. A dobozban könyvek voltak, amelyekbe a szerettei írtak üzeneteket. Az énekesnő állítása szerint új szerelme is üzent neki, akinek kilétéről később a Blikk érdeklődött. A lap elérte az énekeső egyik ismerősét, aki a következőket mondta:

Sok nehézségen ment keresztül, de sikerült lezárnia a múltat, elengednie minden sérelmet és feldolgozni a történteket. Ezután kezdett el nyitni a szerelem felé, ami nemrég be is kopogtatott hozzá. Veca most nagyon boldog, de szeretné óvni a párját a nyilvánosságtól.

Kovács Áron

A műsorvezető egy nála 25 évvel fiatalabb lány mellett találta meg a boldogságot. Kovács Áron a Story magazin legfrissebb számában nyilatkozott szerelméről:

Olyan bomba csajom van, hogy smink nélkül is szebb bárkinél, ő mégis azt mondta, hogy az eszével és a munkájával szeretne érvényesülni, a popsija helyett. Ami eddig sikerült is neki, hiszen a diploma után elvégezte a nyelvtanárit is, így most nyelvet oktat, ami szerintem csodálatos. Zsófi előttem is így élt, megtaláltam az egyet a millióból, és nekem pont ez kell egy nőben. Nem szeretnénk azok közé tartozni, akik bizniszt csinálnak még a gyerekeikből is.

A 25 év házasság után nemrégiben elvált Kovács Áronról és új szerelméről ide kattintva láthat egy fotót. 

Molnár Anikó

A színésznő 47 évesen is vár az igazira, bár egyre nehezebben hiszi el, hogy lehet még szerelmes. 

Manapság már a férfiak is megnézik, mennyire tehetős egy nő. Ami nem feltétlenül baj, de a nemek közötti tisztelet egyszerűen elveszett. Érzelmi trógerség van. Amikor egy friss kapcsolatban valaki azonnal azt kiabálja, hogy >>így szeretlek, úgy szeretlek<<, ott van a legnagyobb baj. Ezek csak hirtelen fellángolások, és a tüzet életben tartani baromi nagy meló! Hiszek a szerelemben, de ma már inkább mégis a csodában

– nyilatkozta a Story magazinnak Molnár Anikó, aki szerint a mai férfiak túl könnyen esnek szerelembe, majd simán átverik azokat, akik szeretetre éhesek. A művésznő nem akar görcsösen párt találni, úgy hiszi tudni fogja, ha az igazi betoppan az életébe. „Ha valami működik, az az első másodperctől kezdve megy, kompromisszumok nélkül. Csak azért nem kell senki, hogy legyen mellettem valaki. Ebből elegem van! Akkor inkább végigküzdöm magam az életen egyedül. Így is a terhek, tapasztalatom szerint, jórészt az én vállamon vannak” – mondta Molnár, majd úgy folytatta:

Úgy állok helyt nőként, hogy nem árulom a testemet. Igaz, azt sem ítélem el! Ha arról lenne szó, hogy nem tudok enni adni a kutyáimnak és fenntartani az otthonom, inkább belemennék ebbe, mint egy hazug, szemét, számító kapcsolatba.

Kóbor Léna

A most 15 éves Léna több ízben is megcsillogtatta már tehetségét: ügyesen táncol, versenyekre jár és remekül énekel. A Bors többek között utóbbiról is faggatta a legendás Kóbor János lányát, aki elárulta: nemrég egy zenekar énekesnője lett.

Megkeresett az együttes egyik tagja és nekem szegezte a kérdést, hogy te csak táncolni vagy énekelni is tudsz? A bandának már van egy énekese, de úgy gondolták, hogy egy női hang jót tenne a csapatnak. Még nagyon friss ez a szerep, de boldogan próbálok velük és klassz ötleteink vannak a jövőre nézve

– árulta el a fiatal lány, aki a közel egy éve elhunyt nagyapjáról is megemlékezett:

A papa egy legenda volt, soha senki nem lesz olyan, mint ő. Én sem. De nem is kell, mert én egy teljesen más stílust képviselek. Nem akarok hasonlítani senkihez, ő is mindig arra biztatott, hogy legyek egyéniség.

(Borítókép: Janicsák Veca és Kovács Áron. Fotó: Sárosi Zoltán/RTL, Bakró Nagy Ferenc/Velvet)