Az elvonót is megjárt színésznek szüksége van állandó bevételre, így végül egy Facebook-csoport segítségével találta meg új állását.

Molnár Gusztávnak új fejezet kezdődött életében azután, hogy 265 nap után maga mögött tudhatta az elvonót, ahová alkoholfüggősége miatt jutott.

A 37 éves színészt azóta sorra találják meg a lehetőségek és a szerepek. Március 14-én például Kassán mutatkozott be Az ember tragédiája című előadásban, április 18-án pedig a Másfél óra- társasjáték a végzetről című darab premierjén vett részt.

„Megmondom őszintén teljesen váratlanul ért a felkérés, de örömmel mondtam igent, hiszen végre a szülőhazámban állhatok színpadra. A próbafolyamat már elkezdődött, ez az előadás pedig azért is érdekes, mert a színészek tulajdonképpen minden szerepben kipróbálják magukat, így nem mondhatom el azt, hogy én leszek Lucifer” – mondta Molnár Gusztáv még a kassai bemutatót követően.

A sok felkérés ellenére a színész elkezdett munka után nézelődni és végül egy Facebook-csoportban talált egy költöztető állást, amire azonnal jelentkezett.

„Alapvetően vannak művészi kihívások az életemben, újra van színház, viszont szabadúszó vagyok.

Szükségem van valamilyen fajta állandóságra az életemben, ezért egy Facebook-csoportban elkezdtem munkák után nézelődni.

Kifejezetten fizikai munkát szerettem volna csinálni! Azt éreztem, hogy vágyom arra az érzésre, amikor este úgy dőlök be az ágyba, hogy csináltam valamit. És egyáltalán nem tartom cikinek a költöztetést” – mondta a Borsnak Molnár Gusztáv, aki már a kertészkedésen is elgondolkodott.

Komlón, az elvonón is volt egy kert, amit rendszeresen én gondoztam.

Kertészkedtem, sőt kaszáltam is, ami nagyon jó hatással volt rám, megnyugtatott. Ezért találtam ki, hogy áprilistól szívesen vállalok kerti munkákat. Természetesen nem a színház helyett, hiszen színész vagyok, a színpad az életem, de rájöttem arra, hogy több lábon kell állni. Terveim szerint beírok majd néhány Facebook-csoportba, hogy bárkinek a kertjét szívesen rendbe teszem, így mindenki jól jár. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle” – fogalmazott a színész.

(Bors)

(Borítókép: Molnár Gusztáv. Fotó: Marjai János/MTI)