A színész és szerelme még csak néhány hete mondták ki, hogy valóban egy párt alkotnak, mert Molnár Gusztáv nem szerette volna elsietni a dolgokat.

Molnár Gusztáv

A színész pár napja osztotta meg első közös képét új párjával, ami miatt egyből a címlapokra került, azonban eddig nem lehetett sokat tudni a titokzatos nőről, aki elrabolta a szívét.

Az egész tavaly augusztus elején kezdődött

– fogalmazott Mucsi Dorina, aki a TV2 kamerái előtt mesélte el, hogyan találta meg mellette a nyugalmat Molnár Gusztáv, akinek számtalan megpróbáltatáson kellett keresztül mennie azok után, hogy elvonóra került alkoholproblémái miatt.

A pár kapcsolata szakmainak indult, azonban néhány üzenetváltás után azon kapták magukat, hogy több találkozón is túl vannak.

Én mondtam neki, hogy nagyon szívesen beszélgetnék úgy is, hogy félretesszük a munkát. Ez lett belőle

– mondta el Mucsi Dorina. A pár még csak néhány hete mondta ki, hogy valóban együtt vannak, mert a  színész nem szerette volna elsietni a dolgokat, ezt ugyanis korábban már többször megbánta.

„Mondtam is a Dorinának, hogy kicsit könnyebb volt, amikor nem mondtuk ki, hogy együtt vagyunk, mert most már félek attól, hogy elveszítem. De ez is egy ilyen emberi dolog, meg közben egy csomó mindentől meg lehet zuhanni” – magyarázta Molnár Gusztáv, aki korábban már utalt arra, hogy alakul egy párkapcsolat az életében, de fél a dologtól, mert függő típus. Ez nem csak azt jelenti, hogy az alkohol rabjává vált korábban, hanem azt is, hogy bármire képes rákapni, a szerelemre is, ezért nagyon elővigyázatos.

„Nem feltétlenül fél éve vagyunk együtt, hanem fél éve találkoztunk. Mert nekem ezt ugyanúgy egy munka volt eldönteni, hogy én most azért akarom ezt a lányt, mert az érzést akarom, hogy valakit akarok, vagy tényleg őt szeretném-e.

Idő kellett, hogy rájöjjek arra, hogy valóban ez a hölgy érdekel itt mellettem

– fogalmazott a színész.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó több mit 20 éve élnek boldog házasságban, a rosszindulatú jóslatok azonban a kapcsolatuk elején szinte mindennaposak voltak, mivel a most 50 éves színésznő jóval idősebb, mint a 42 éves párja. A negatív hangok akkor erősödtek meg igazán, amikor a színésznő hozzáment az akkor még nagyon fiatal színészhez.

Olaj volt a tűzre az az őrületes ellenállás, ami az egész világ felől jött felénk

– emlékezett vissza Deutsch Anita, aki szerint párja már 20 évesen, az esküvőkor is sokkal érettebb volt kortársainál, ezért volt biztos a dolgában.

Kinizsi Ottó már gyerekkorában elhatározta, hogy színészettel fog foglalkozni és ahogyan az a mesékben lenni szokott, 14 évesen elindult a nagybetűs Budapestre szerencsét próbálni. A nagysikerű gyerekműsor, a Kölyökidő egyik szereplője lett.

„Felvételiztem Budapestre egy dráma tagozatos gimnáziumba, a Vörösmarty gimnáziumba és kollégiumban laktam mert, hogy Tatabányáról bejárni minden nap az nem lett volna túl kellemes, aztán mivel én már dolgoztam a tv-nél, minden héten volt egy kis bevételem és a kollégiumi lét az nem volt annyira kedves számomra és ezért titokba albérletbe mentem” – emlékezett vissza a színész, akinek párja is 14 éves volt, amikor eldöntötte, hogy színésznő akar lenni.

Next Top Model Hungary

A hétvégén a TV2-n debütált a Next Top Model Hungary és a nézők megismerkedhettek a műsor szakmai zsűrijével, Tomán Szabinával, Axente Vanessával, Tombor Zoltánnal és Merő Péterrel, valamint a versenyzőkkel, akik hosszú heteken keresztül küzdenek majd az álmaik beteljesüléséért, hogy egyszer a világ leghíresebb kifutóira lépjenek.

Az adásból azonban számtalan felvétel kimaradt, de egy kulisszák mögötti felvételekből összeállított videónak köszönhetően, most mindenki betekintést nyerhet abba, hogy mi az, amit nem mutatnak meg a műsor készítői egy adásban.

(Borítókép: Molnár Gusztáv. Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI)