Csütörtöki hírösszefoglalónkban még: mélypontra került L. L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata az Ázsia Expressz után, Joshi Bharat először mesélt 17 évvel fiatalabb párjáról.

Gáspár Zsolt

A Velvet is megírta néhány hete, hogy a TV2 14 év után újraindítja a Győzike Showt Gáspárék címmel.

Az új műsor kapcsán felmerült, hogy a Farm VIP-ben is szereplő Gáspár Zsolt is szerepelni fog testvére sorozatában.

Nagyon örülök, hogy újból terítékre került a Győzike Show, mert a testvérem úttörője volt ennek a műfajnak

– nyilatkozta Gáspár Zsolt a Story magazinnak, majd hozzátette, hogy az ő családja nem fog szerepelni a műsorban.

Büszke vagyok arra, hogy a mai napig nem adták be a derekukat, és mi nem adtuk el a családunkat, pedig igen komoly ajánlatot kaptunk.

De bennünk nem ilyen vér folyik. Ők nem születtek a rivaldafénybe. Azt sem szeretik, ha én szerepelek, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő” – fogalmazott a gazda, aki nem érti, hogy miért éri annyi támadás testvérét és külön kiemelte, hogy Evelin és Virág is tanult emberek.

„Ez egy film. Ennyi erővel Csányi Sándorra is ráolvashatnánk, hogy meleg, mert az egyik filmjében homoszexuális férfit játszott. Tényleg ez a téma még a XXI. században?” – mondta a gazda, aki szerint Gáspár Győzőnek még több támadásra kell készülnie a sorozat miatt.

Még az is odakapcsol majd, aki nem akar. Kiveri a biztosítékot... Tuti, hogy szórakoztató lesz, Győzikének viszont fel kell készülnie, hogy ismét brutálisan megkapja a magáét

– vélekedett Gáspár Zsolt.

Joshi Bharat

A 68 éves műsorvezető ezúttal a Story magazin címlapján mutatta meg új párját, valamint azt is elárulta, hogyan ismerkedtek meg Virággal, akivel ugyan még nem élnek együtt, de így is szinte minden percet együtt töltenek.

„Van egy közös ismerősünk, ő ajánlott az Egy férfi és egy nő című rádióműsoromba vendégeket, és köztük volt Virág is. Meghívtam, majd január végén a stúdióban találkoztunk” – mesélte el Joshi Bharat, aki a felvétel végén mondta Kiss Virágnak, hogy elmehetnének valamikor kávézni, ennek eredményeként pedig néhány hét múlva már Szentendrén beszélgettek.

Én nem feleséget kerestem, Virág pedig nem férjet. Mindketten voltunk házasok, ami igazából egy jelkép. Mert egy kapcsolat minősége nem a papíron múlik. A papír széttéphető.

A lényeg, hogy megéljük a jelent, hogy van egy ősbizalom közöttünk, és kiegészítjük egymást. Mi nem tudunk vitatkozni, maximum azon, hogy hol parkoljunk. Boldogok vagyunk, hogy megtaláltuk egymást, és ezt szeretnénk kiélvezni. Mi tényleg összetartozunk, és mindegy, hol, de azt vizionálom, hogy egymás kezét fogva sétálunk majd tíz-húsz év múlva is” – mondta a tévés, akiben nincs félelem amiatt, hogy egyszer véget érhet a kapcsolatuk.

A szinkronszínészként is dolgozó hölgy elárulta, hogy miért jött össze a nála 17 évvel idősebb műsorvezetővel.

Bharat egy stabil, megbízható férfi. Az igazi, nagybetűs férfi, aki a szerelmet, ami köztünk van, ki is mutatja

– fogalmazott.

L. L. Junior és Dárdai Blanka

Az elmúlt másfél évben többször is szakított L. L. Junior és Dárdai Balnak, így már az Ázsia Expressz forgatása előtt is sokan féltették a párt a kalandrealitytől.

A Blikk információi szerint most az eddigieknél komolyabb mosolyszünetről van szó, ugyanis amióta a pár hazaérkezett a Fülöp-szigeteken és Tajvanon zajló forgatásról nincsenek együtt.

Az egyik zenész sem szeretett volna nyilatkozni a lapnak, azonban egy ismerősik megerősítette a portál információit.

Már, amikor elutaztak, akkor sem volt közöttük minden rendben, de vállalták a kalandot, mert úgy gondolták, az új helyzet és az, hogy ketten kell mindent megoldaniuk, összekovácsolja őket.

Ám a műsorral járó stressz, illetve az, hogy a nap 24 órájában együtt voltak, jobban megviselte őket, mint gondolták, hiszen ők a hétköznapokban nem éltek együtt. Ha jól tudom, amióta hazaértek, alig érintkeznek egymással, és abban sincs közöttük egyetértés, hogy végleg lezárják-e ezt a kapcsolatot vagy megpróbálják helyrehozni” – fogalmazott az egykori pár ismerőse.

(Borítókép: Gáspár Zsolt. Fotó: Kaszás Tamás/Index)